کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۶۰۲۰
تاریخ خبر:

مهار آتش کارخانه نساجی در جاده قوچان با تلاش حدود ۳۰ آتش‌نشان

مهار آتش کارخانه نساجی در جاده قوچان با تلاش حدود 30 آتش‌نشان

سخنگوی عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد به وقوع یک فقره آتش‌سوزی در یکی از واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان اشاره کرده و در این رابطه گفت: آتش‌سوزی گسترده در یک واحد تولیدی و صنعتی نساجی با تلاش حدود 30 نیروی عملیاتی آتش‌نشانی مهار شد.

آتشپاد دوم حسن نجمی افزود: در پی گزارش آتش‌سوزی در یک کارخانه نساجی در جاده قوچان بلافاصله آتش نشانان از 6 ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند. بخشی از دستگاه‌های این کارخانه مخمل‌بافی دچار آتش‌سوزی گسترده شده بود که با تلاش 2 ساعته آتش‌نشانان، حریق مهار شد.

وی به نوع و میزان خسارت‌های وارد شده به این واحد تولیدی و صنعتی نساجی بر اثر آتش‌سوزی اشاره کرده و در این خصوص ادامه داد: این آتش‌سوزی هیچگونه خسارت جانی نداشت، اما به بخشی از دستگاه‌ها ‌و فضای کارخانه خسارت وارد شده است. علت وقوع آتش‌سوزی در دست بررسی است.

برای پیگیری اخبارحوادثاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۵۶۰۲۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر