کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۲۶۶۹۳
تاریخ خبر:

ماجرای ناپدید شدن دو کوهنورد در دماوند

ماجرای ناپدید شدن دو کوهنورد در دماوند

رییس جمعیت هلال‌احمر از نجات دو کوهنورد گمشده در ارتفاعات دماوند خبر داد.

به گزارش هفت صبح، بابک محمودی گفت: شامگاه سه شنبه پس از اعلام مفقودی این افراد به پایگاه امدادی هلال‌احمر مستقر در بارگاه سوم دماوند در ارتفاع ۴۲۰۰ متری، سه تیم امدادی به‌ صورت همزمان عملیات جست‌وجو را آغاز کردند.

به نقل از ایسنا؛ وی افزود: پس از چهار ساعت جست‌وجوی مستمر، امدادگران موفق شدند در ارتفاع حدود ۵۵۰۰ متری و در ورودی دره بسیار خطرناک یخار، این دو کوهنورد را که دچار ضعف جسمانی شده بودند، شناسایی و به آنان دسترسی پیدا کنند.

رییس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در پایان گفت: با تثبیت وضعیت جسمانی و ایمن‌سازی شرایط، کوهنوردان توسط تیم‌های امدادی به پایین‌دست منتقل و از منطقه حادثه خارج شدند.

آخرین تحولات حوادث را اینجا بخوانید.
آخرین تحولاتحوادثرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۲۶۶۹۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر