تکمیلی از زلزله در سرخه؛ هیچ رزمایش نظامی درکار نبوده است
استاندار سمنان تأکید کرد زلزله ۵.۵ ریشتری اخیر در منطقه سرخه ناشی از عوامل طبیعی بوده و هیچ رزمایش نظامی در این زمان انجام نشده است.
به گزارش هفت صبح ، محمد جواد کولیوند در گفتوگو با خبرنگاران در استانداری سمنان همزمان با شامگاه جمعه از وقوع زلزله ۵.۵ ریشتری در حوالی سرخه خبر داد و بیان کرد: این زلزله در عمق ده کیلومتری زمین رخ داده است
وی با بیان اینکه هیچ رزمایش نظامی در کار نبوده و مردم به شایعات توجه نداشته باشند، افزود: مردم اخبار را از منابع معتبر و دارای مجوز دریافت کنند.
استاندار سمنان با بیان اینکه نیروهای ارزیاب و امدادی در منطقه هستند، تاکید کرد: هیچ خسارت جانی از این زلزله گزارش نشده است.
همچنین بخوانید:
زلزله شدید ۵.۵ ریشتری حوالی سرخه در سمنان
وی با بیان اینکه خسارات احتمالی در دست بررسی است، افزود: اخبار تکمیلی از سوی مراجع رسمی و خبرگزاریها اعلام میشود.