کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۷۰۶۲۲
تاریخ خبر:

تهدید اسرائیل علیه سازندگان یک مستند افشاگرانه

 تهدید اسرائیل علیه سازندگان یک مستند افشاگرانه

«جاناتان گلیزر»، تهیه‌کننده مستند افشاگرانه «NAZA» که کشتار جمعی غیرنظامیان در غزه به دست اسرائیل را به تفصیل شرح می‌دهد، واکنش‌های تلافی‌جویانه و تهدیدهای دولت اسرائیل علیه سازندگان این مستند را «بسیار پست‌تر» از حد انتظار توصیف کرد.

 «جاناتان گلیزر»، فیلمساز انگلیسی، اقدامات تلافی‌جویانه اسرائیل علیه سازندگان مستند «نازا»(NAZA) و چهره‌های نظامی‌ای را که در این مستند تحسین‌شده مصاحبه کردند، «بسیار پست‌تر» از حد انتظار، توصیف کرد. 

«گاردین» نوشت، پس از انتشار این فیلم، اسرائیل آن را محکوم کرده و افراد درگیر در آن را تحت پیگرد قرار داده است و طرح‌هایی با هدف سلب تابعیت از کسانی که سربازان رژیم صهیونسیتی را «بدنام» می‌کنند اعلام کرده و «یووال آبراهام» و «راشل زور»، کارگردانان فیلم «NAZA» را به خیانت، متهم و به مقام‌های ارشد حقوقی و امنیتی برای یافتن و محاکمه سربازان و افسران مصاحبه‌شده در این مستند به دلیل ایجاد «آسیب به منافع دیپلماتیک و امنیتی اسرائیل» دستور داده است.

«گلیزر» که تهیه‌کننده اجرایی این فیلم است، روز پنجشنبه در نخستین نمایش «NAZA» در بریتانیا در لندن در گفت‌وگو با کاترین واینر، سردبیر روزنامه گاردین، گفت که نخستین‌بار که «NAZA» را تماشا کرد «از شدت شوک زبانش بند آمده بود».

وقتی از «گلیزر» پرسیده شد آیا از واکنش شدید اسرائیل به این مستند غافلگیر شده است، گفت که بخشی از آن قابل انتظار بود، اما «از دید من، بسیار پست‌تر» از آنچه پیش‌بینی می‌شد، بود. 

این فیلم شامل ۲۴ مصاحبه با افراد  نظامی اسرائیل است که سیستم‌هایی را آشکار می‌کنند که با علم بر اینکه شمار زیادی از غیرنظامیان فلسطینی نیز کشته خواهند شد برای هدف قرار دادن نیروهای حماس استفاده شدند. 

«NAZA» در سینماهای بریتانیا در حال نمایش است و در بیش از ۵۰ کشور نشان داده خواهد شد. علاوه بر اکران جهانی در سینماها، این مستند از اواخر نوامبر به‌صورت رایگان در وب‌سایت گاردین در دسترس خواهد بود. وقتی این فیلم ماه گذشته در ایتالیا اکران شد، از فیلم مارول «انتقام‌جویان: پایان بازی – نسخه ویژه» پیشی گرفت و در جایگاه نخست قرار گرفت.

این فیلم در جشنواره فیلم ونیز نخستین نمایش خود را داشت و با ۲۵ دقیقه ایستادن و تشویق روبه‌رو شد، که رکوردی برای این جشنواره به ثبت رساند. این مستند سپس جایزه ویژه هیئت داوران را به خود اختصاص داد.

 

کدخبر: ۶۰۱۷۰۶۲۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر