کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۶۵۴۳۷
تاریخ خبر:

ژاپن پیوستن به جنگ ایران را رد کرد

ژاپن پیوستن به جنگ ایران را رد کرد

نخست‌وزیر ژاپن سانای تاکائیچی به پارلمان این کشور اعلام کرد که ژاپن نیروهای خود را برای مین‌روبی در تنگه هرمز اعزام نخواهد کرد.

اولین نخست‌وزیر زن ژاپن با رد خبر پیوستن این کشور به جنگ با ایران گفت که او قرار است هفته آینده به واشنگتن سفر کند.

نخست‌وزیر ژاپن در پاسخ به سوالات نمایندگان پارلمان گفت: "ما نمی‌توانیم تصور کنیم که تجهیزات نیروهای دفاعی ژاپن در مجاورت (تنگه هرمز) برای مین‌روبی مستقر شوند.

روز چهارشنبه، ژاپن اولین کشوری بود که از آزادسازی ذخایر استراتژیک نفت خود خبر داد. ژاپن پنجمین واردکننده بزرگ نفت است که ۹۵ درصد آن از منطقه غرب آسیا و ۷۰ درصد آن از تنگه هرمز عبور می‌کند. علاوه بر افزایش قیمت نفت، هزینه سنگین واردات ژاپن نیز به دلیل کاهش ارزش پول ملی این کشور در برابر دلار افزایش یافته است.

تاکائیچی در اظهارنظری درباره تبعات جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران گفت که ژاپن «به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است».

برای پیگیری اخبارجهاناینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۶۵۴۳۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر