کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۶۶۴۴۵
تاریخ خبر:

حضور همراه اول در سومین نمایشگاه رصتا

حضور همراه اول در سومین نمایشگاه رصتا

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، سومین نمایشگاه ملی رسانه های صوت و تصویر فراگیر ایران (رصتا) از امروز دوشنبه 26 شهریور 1403 با حضور همراه اول و همچنین سکوها و رسانه های صوت و تصویر فراگیر سراسر کشور در مصلی امام خمینی(ره) تهران آغاز به کار کرد.

 

این رویداد که توسط سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی برگزار می شود به دنبال هم افزایی هر چه بیشتر سازمان صداوسیما و رسانه های صوت و تصویر فراگیر، معرفی ظرفیت ها و توانمندی های رسانه های صوت و تصویر فراگیر، تبادل تجربیات و نمایش آخرین دستاوردهای صنعت صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی است.

 

همراه اول نیز به عنوان یکی از مهم ترین ارکان ارتباطی و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور، با ارائه و معرفی مجموعه ای از سرویس های دیجیتال و زیرساخت ابری خود همچون «شاد»، «ذره بین»، «درسا»، «ابر همراهی» و همچنین سرویس های «افرانت» در این رویداد که تا 29 شهریور 1403 از ساعت 10 تا 18 در مصلی امام خمینی(ره) تهران میزبان بازدیدکنندگان است، حضور دارد.

 

آخرین تحولاتبنگاه هارا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۵۶۶۴۴۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر