کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۸۳۸۲۳
تاریخ خبر:

واکنش وزارت ارتباطات به گمانه‌زنی‌ها درباره منشأ اختلالات بانکی

واکنش وزارت ارتباطات به گمانه‌زنی‌ها درباره منشأ اختلالات بانکی

بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، نسبت دادن اختلالات اخیر شبکه بانکی به بازگشایی اینترنت بین‌الملل را فاقد پشتوانه فنی دانست و تاکید کرد که چنین نتیجه‌گیری‌هایی قابل اتکا نیست.

بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نسبت دادن اختلالات اخیر بانکی به بازگشایی اینترنت بین‌الملل بدون ارائه شواهد فنی، نتیجه‌گیری غیر قابل‌اتکا و غیرکارشناسانه است. چرا که سامانه‌های Core Banking این بانک‌ها و شرکت ارایه کننده خدمات به آنها اصلا به اینترنت عمومی متصل نیستند. سایر سامانه هایشان هم ایران اکسس هست.

وی در ادامه افزود: به طور متوسط روزانه حدود ۳۵۰ هزار رخداد امنیتی با منشأ شبکه داخلی و حدود ۲۵۰ هزار رخداد با منشا اینترنت بین‌الملل ثبت می‌شود. علاوه بر اینها در دوره محدودیت‌ها نیز بیش از ۱۰ درصد کاربران همچنان به اینترنت بین‌الملل دسترسی داشتند.

اکبری خاطرنشان کرد: طرح ادعاهای فاقد پشتوانه فنی، کمکی به شناخت ریشه واقعی رخدادها و ارتقای امنیت کشور نخواهد کرد.

تازه‌ترین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۸۳۸۲۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر