کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۶۷۴۲۷
تاریخ خبر:

وام ودیعه مسکن افزایش پیدا کرد + جزییات

وام ودیعه مسکن افزایش پیدا کرد + جزییات

جزییاتی از وام ودیعه مسکن منتشر شده است.

وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان افزایش یافت.

به گزارش هفت صبح، معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان گفت: وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان نسبت به ترم‌گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.

ثبت‌نام وام تحصیلی برای نیمسال دوم از ۹ اسفند آغاز شده و مبلغ این وام برای دانشجویان روزانه مقطع کارشناسی ۵ میلیون تومان، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای ۷.۵ میلیون تومان و دکتری تخصصی ۱۰ میلیون تومان است.

برای وام شهریه نیز که شامل تمامی دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف اعم از آزاد، پیام‌نور، غیرانتفاعی و نوبت دوم می‌شود، ثبت‌نام از اردیبهشت‌ماه آغاز خواهد شد.

وام ودیعه مسکن برای تهران از ۲۰۰ به ۳۰۰ میلیون تومان، برای سایر کلان‌شهر‌ها از ۱۵۰ به ۲۲۵ میلیون تومان و برای دیگر شهر‌ها از ۱۰۰ به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

میزان وام تحصیلی پرداخت‌شده در ترم گذشته حدود ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

برای وام ضروری حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است که اعتبار آن تأمین شده و بزودی به دانشجویان پرداخت خواهد شد.

تازه‌ترین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۶۷۴۲۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر