کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۸۷۹۱
تاریخ خبر:

قیمت‌ مسکن در ماه‌های آینده چگونه خواهند شد؟

قیمت‌ مسکن در ماه‌های آینده چگونه خواهند شد؟

بازار مسکن در ماه‌های آینده تحرک بیشتری خواهد داشت و پیش‌بینی می‌شود هم حجم معاملات و هم قیمت‌ها در دی و بهمن افزایش یابد. خانه‌اولی‌ها و خریداران واحدهای کوچک‌متراژ بیشترین تاثیر را احساس خواهند کرد.

سمانه محرمی نمین، نایب‌رئیس اتحادیه مشاوران املاک، درباره وضعیت فعلی بازار مسکن توضیح داد که بازار هنوز از رکود کامل خارج نشده اما تحرک محدود معاملاتی و افزایش قیمت‌ها، به‌ویژه در واحدهای کوچک‌متراژ، مشهود است.

او با اشاره به افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز به دلیل رشد قیمت نهاده‌ها، دستمزد کارگران و عوارض، گفت این عوامل باعث شده قیمت مسکن در مسیر صعودی باقی بماند، هرچند جهش شدید مانند بازار طلا و ارز رخ نداده است.

محرمی پیش‌بینی کرد در ماه‌های دی و بهمن، هم حجم معاملات و هم قیمت‌ها افزایش یابد و این روند نشانه‌های آن از هم‌اکنون دیده می‌شود.

به گفته او، مراجعات به دفاتر املاک بیشتر شده و معاملات خرید و فروش رونق نسبی پیدا کرده است، اما هنوز بازار رفتار هیجانی ندارد و خرید برای خانه‌اولی‌ها دشوار است.

او همچنین با اشاره به تعادل فعلی عرضه و تقاضا گفت: این توازن باعث شده جهش ناگهانی قیمت‌ها رخ ندهد و ثبات نسبی بازار حفظ شود. همچنین پیش‌بینی شد بازار اجاره تا خردادماه آرام بماند و پیک اصلی جابه‌جایی از اواسط خرداد تا اواسط مهر شکل بگیرد.

آخرین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۵۸۷۹۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر