کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۵۷۳۹
تاریخ خبر:

خودرو از شمول قیمت‌گذاری دستوری خارج می‌شود؟

خودرو از شمول قیمت‌گذاری دستوری خارج می‌شود؟

سخنگوی وزارت صمت گفت: اگر شورای رقابت طبق ضوابط خود، خودرو را مشمول تشخیص دهد حتما قیمت‌گذاری دستوری نیز صورت می‌گیرد.

عزت الله زارعی سخنگوی وزارت صمت در گفتگو با مهر درباره اینکه آیا خودرو از شمول قیمت گذاری دستوری خارج می‌شود یا خیر اظهار کرد: طبق برنامه هفتم توسعه اساسا قیمت‌گذاری نداریم مگر آن دسته از کالاهایی که شورای رقابت انحصاری تشخیص دهد.

وی افزود: اگر شورای رقابت طبق ضوابط خود، خودرو را مشمول تشخیص دهد حتما قیمت‌گذاری دستوری نیز صورت می‌گیرد. اما اگر کالایی مشمول نباشد قیمت‌گذاری هم نمی‌شود.

زارعی تصریح کرد: بنابراین در این خصوص باید شورای رقابت نظر دهد که صنعت و بازار خودرو را انحصاری تشخیص می دهد یا خیر. در این صورت در رابطه نحوه قیمت گذاری این کالا می توان تصمیم گیری کرد.

گفتنی است، ۲۷ مرداد ماه مطابق مصوبه جلسه ۵۴۳ شورای رقابت خودروسازان از این پس می‌توانند قیمت محصولات خود را به‌طور مستقیم و بر مبنای فرمول «کاست‌پلاس» تعیین و عرضه کنند و وظیفه سازمان حمایت صرفاً نظارت بر صحت قیمت‌ها بر اساس محاسبات خواهد بود.

برای پیگیری اخباراقتصادیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۵۵۷۳۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر