کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۴۴۲۵
تاریخ خبر:

مشکل روغن رفع شد

مشکل روغن رفع شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی از حل مشکلات مربوط به تامین روغن در بازار خبر داد و گفت: قیمت‌هایی که در این مقطع زمانی برای انواع کالاها و به خصوص روغن تعیین می‌شود، ارشادی است که در نهایت پیش‌بینی می‌کنیم قیمت بر اساس توافق بین تولیدکننده و مصرف‌کننده تعیین شود.

اکبر فتحی - معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی - با اشاره به مصوبه هیات وزیران در خصوص اختصاص ۱۹۰ میلیون دلار برای تامین روغن که با پیشنهاد کارگروه آئین‌نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم انجام شد، گفت: در مورد توزیع روغن شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران ۱۵ هزار تن روغنی را که در انبارها داشت عرضه کرد و بازار با کمبود مواجه نشد، اما پس از آن طی دو روز گذشته با مصوبه‌ای که از هیأت وزیران گرفته شد، تامین روغن فرایند مداوم و مستمر خود را پیدا کرد. علاوه بر این با اعلام قیمت جدید و تسهیل فرایندهای تامین، بخش خصوصی هم شروع به عرضه روغن در بازار کرد.

فتحی افزود:‌ همچنین براساس گزارش‌های دریافت شده درحال حاضر تب و تاب اولیه تقاضای روغن در فروشگاه‌ها از بین رفته و به اندازه کافی هم روغن تامین شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تامین روغن موضوعی نیست که امروز بگوییم تامین شد و دیگر مسئله تمام شود، گفت: طبیعتا این یک فرایند جاری است و باید همیشه تداوم داشته باشد. برای ایجاد همین روند مستمر است که در کنار اختصاص ارزی که هیأت وزیران برای تامین روغن تصویب کرد، انتقال برخی کالاها از جمله روغن به تالار دوم ارزی باعث شد که بر اساس گزارش بانک مرکزی، ارز بیشتری در تالار دوم عرضه شود و این فرایند تامین روغن را با بهبود و ثبات روبه‌رو کرده است. چرا که آن‌هایی که می‌خواستند از این محل کالا بیاورند،در مدت زمان کمتر به ارزشان رسیده‌اند.

وی ادامه داد:‌ درحال حاضر با تصمیمات اتخاذ شده تعدادی از واردکنندگان به اضافه شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران از این محل ارزی را دریافت کردند تا جریان تامین کالا و مخصوصا روغن تداوم داشته باشد.

فتحی با بیان اینکه در زمینه روغن ذخایر خوبی هم داریم، گفت:‌ اگر تامینی هم صورت نمی‌گرفت تا پایان ماه مبارک رمضان روغن موجود در ذخایر کفاف نیازمندی مصرف مردم را می‌کرد. اما خوشبختانه تمهیدات لازم انجام شده است. روند تامین هم از سوی بخش خصوصی و هم دولتی با ارز تخصیص داده شد درحال انجام است. جریان تامین نیز به صورت مستمر ادامه و بهبود پیدا خواهد کرد.

به گفته وی روند تحویل روغن خام به کارخانجات و در نهایت تحویل آن به صورت روغن پخت و پز و روغن سرخ کردنی به خوبی درحال انجام است و مشکلات یکی دو روز اول نیز رفع شده است.

آخرین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۵۴۴۲۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر