کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۳۲۵۶
تاریخ خبر:

جاماندگان کالابرگ ۴ میلیونی حتما بخوانند / روش دریافت اعلام شد

جاماندگان کالابرگ ۴ میلیونی حتما بخوانند / روش دریافت اعلام شد

کسانی که تا پیش از این یارانه دریافت نمی‌کردند از روز مقرر می‌توانند ثبت نام کرده و کالابرگ دی ماه را دریافت کنند.

احمد میدری وزیر رفاه نحوه دریافت کالابرگ ۴ میلیونی برای جاماندگان را تشریح کرد.

به گزارش هفت صبح، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: بر اساس توضیحاتی که پیش‌تر اعلام شده، از روز چهارشنبه مردم می‌توانند برای خرید به فروشگاه‌ها مراجعه کنند.

احمد میدری با اشاره به رویکرد جدید دولت در اجرای این طرح افزود: بر اساس دستور رئیس‌جمهور و تأکید رئیس مجلس شورای اسلامی، هدف اصلی از اجرای این طرح حفظ قدرت خرید مردم است، به همین دلیل، شیوه جدیدی در ارائه کالابرگ طراحی شده است.

دو انتخاب برای مردم در طرح جدید کالابرگ خرید با قیمت روز یا سهمیه ثابت

او گفت: در این شیوه، مردم یا می‌توانند اعتبار کالابرگ (یعنی یک میلیون تومان) را با قیمت‌های روز از مجموعه کالاهای عرضه‌شده خریداری کنند یا اینکه می‌توانند کالاها را با قیمت‌های سابق به میزان سهمیه تعیین شده خریداری کنند و مبلغ ۵۰۰ هزار تومان را به سایر کالاها اختصاص دهند.

وی با اشاره به نمونه‌ای از این سازوکار گفت: برای مثال، قیمت روغن که پیش از این حدود ۸۰ هزار تومان برای ۸۱۰ گرم بود، با انتقال یارانه از واردکننده به مصرف‌کننده، قیمت آن به حدود ۲۱۷ هزار تومان افزایش یافته است؛ افرادی که تمایل دارند، می‌توانند روغن را با همان قیمت ۸۰ هزار تومان با سهمیه ماهانه ۸۱۰ گرم دریافت کنند.

وی درباره افراد مشمول طرح نیز توضیح داد: در مرحله اول، از روز چهارشنبه ۷۱ میلیون نفر می‌توانند از اعتبار کالابرگ استفاده کنند.

ثبت‌نام جاماندگان یارانه نقدی از شنبه

او افزود: همچنین افرادی که پیش‌تر یارانه نقدی دریافت نمی‌کردند، از روز شنبه امکان ثبت‌نام در سامانه را خواهند داشت و در همین ماه می‌توانند کالابرگ دریافت کنند.

میدری تأکید کرد: ثبت‌نام از طریق سامانه انجام می‌شود و تنها چند دقیقه زمان می‌برد. از مردم درخواست می‌کنیم طبق زمان‌بندی اعلام‌شده به سامانه مراجعه کنند و از مراجعه حضوری به وزارت تعاون و ادارات کل به‌طور جدی خودداری کنند.

برای پیگیری اخباراقتصادیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۵۳۲۵۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر