کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۲۴۴۳
تاریخ خبر:

سیر تا پیاز یارانه ۷۰۰ هزار تومانی

سیر تا پیاز یارانه ۷۰۰ هزار تومانی

در پی اعتراض شهروندان، بازاریان و اقشار به افزایش جهشی نرخ ارز و گرانی عمومی سطح قیمت‌ها، در اولین شب واکنش‌های عمومی در هشتم دی ماه، برخی مسئولان دولتی وعده‌هایی را برای حل موضوع ارائه دادند؛ در میان این وعده‌ها، البته برخی از آن‌ها قابل توجه‌تر بود که کارشناسان اجرایی شدن آن را در هاله‌ای از ابهام می‌دانند.

یکی از این نمونه‌ها، واکنش محمد قاسمی (معاون سیاست‌گذاری اقتصادی سازمان برنامه و بودجه) در رسانه ملی بود که با وعده افزایش مبلغ شارژ کالابرگ الکترونیکی در پی افزایش نرخ ارز و سطح عمومی قیمت‌ها، در مقابل قاب تلویزیون حاضر شد.

معاون سیاست‌گذاری اقتصادی سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور در مجلس، در برنامه‌ای در صداوسیما گفت: «این طرح قرار است همه آحاد افرادی را که یارانه دریافت می‌کنند، شامل شود؛ بنابراین جامعه هدف آن فراتر از حدود ۶۰ میلیون نفری است که در حال حاضر کالابرگ دریافت می‌کنند.»

او افزود: «نظر وزارت کار این است که حتی افرادی که در یک سال گذشته از فهرست یارانه‌بگیران حذف شده‌اند نیز مشمول این طرح باشند. درباره عدد نهایی هنوز بحث وجود دارد، چراکه اجرای این طرح نیازمند منابع مطمئن و پایدار است. منابع اصلی آن همان ارز ترجیحی خواهد بود و حتی بیش از آن، از سهم دولت با اخذ استجازه، منابعی از صندوق توسعه ملی برای کمک به اجرای این طرح در نظر گرفته می‌شود تا بتواند به‌طور سریع به بهبود قدرت خرید مردم منجر شود.»

قاسمی در بخشی دیگر از صحبت‌هایش گفت: «برآورد اولیه و کف عددی که فعلاً درباره آن اجماع وجود دارد، حداقل حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر در ماه است.»

زمانی در کشور با ارزش پول بالا که ۴۵ هزار تومان آن معادل ۴۵ دلار بود، ماهانه ۴۵ هزار تومان یارانه به هر نفر پرداخت می‌شد اما امروز دولت می‌خواهد با وجود فشارهای اجتماعی و اعتراضات با پرداخت مبلغی کمتر از ۵ دلار جامعه را راضی کند!

تازه‌ترین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۵۲۴۴۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر