کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۵۹۵۱۵۹
تاریخ خبر:

مرحله سوم کالابرگ فعلاً در کار نیست!

مرحله سوم کالابرگ فعلاً در کار نیست!

سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام کرد: هنوز اعتبار لازم برای مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی واریز نشده است.

به گزارش هفت صبح ، در حالی که برخی از رسانه‌ها امروز در فضای مجازی ادعا کرده بودند که اعتبار لازم برای اجرای مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی تامین شده و اجرا می‌شود.

مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: فعلاً هیچ واریز اعتباری برای اجرای مرحله سوم کالا برگ الکترونیکی انجام نشده است.

دبیری تاکید کرد: اگر خبری از اجرای کالابرگ الکترونیکی باشد، از طریق رسانه ملی و روابط عمومی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و خبرگزاری‌های رسمی به مردم اعلام می‌کنیم.

در مرحله اول کالابرگ الکترونیکی، ۵۵ میلیون و در مرحله دوم ۵۹ میلیون نفر استقبال کردند.

سایر اخبار اقتصادی را از اینجا دنبال کنید.
منبع: ایلنا
برای پیگیری اخباراقتصادیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۵۹۵۱۵۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر