کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۲۰۴۶
تاریخ خبر:

تولید گندم به ۸ میلیون تن رسید

تولید گندم به ۸ میلیون تن رسید

میزان تولید گندم امسال به ۸ میلیون تن می‌رسد.

به گزارش هفت صبح، در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد با تبریک هفته دولت، وضعیت بخش کشاورزی کشور را در شرایط چالش‌های اقلیمی حساس توصیف کرد و تأکید کرد: حفظ پایداری تولید یکی از ضروریات بخش زراعت است.

آنجفی با اشاره به خشکسالی‌های شدید سال‌های اخیر، گفت: در سال زراعی ۱۴۰۰، گندم تحویلی از کشاورزان حدود ۴.۵ میلیون تن بود، در حالی که امسال تا کنون ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تن دریافت شده است و پیش‌بینی می‌کنیم میزان تولید امسال به ۸ میلیون تن برسد.

وی این موفقیت را نتیجه افزایش ضریب دانش در بخش زراعت و ارتقای بهره‌وری در واحد سطح دانست.

معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی افزود: با کمبود منابع آبی، تولید به سمت دیمزارها سوق داده شده و تغییر تناوب کشت نیز انجام شده است. هدف ما حفظ پایداری کشت و تأمین امنیت غذایی کشور است، که از ارکان مهم امنیت ملی محسوب می‌شود.

وی همچنین توضیح داد: سطوح کشت محصولات زراعی مطابق الگوی تعریف شده و با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی در برش‌های استانی و شهرستانی تعیین شده است و وزارت جهاد کشاورزی به دنبال افزایش سطوح زیر کشت نیست، بلکه توسعه تکنیک و تکنولوژی و ایجاد تناوب در دیمزارها را دنبال می‌کند.

آنجفی خاطرنشان کرد: در خیلی از مناطق کشور، کشت گیاهان دارویی، زعفران و گل محمدی که مصرف آب کمتری دارند، به سرعت در حال توسعه است. برنامه مدون پنج ساله‌ای وجود دارد تا علاوه بر غلات، دانه‌های روغنی، حبوبات و بخشی از علوفه کشور در اراضی دیمزاری بدون استفاده از آب‌های سطحی و زیرزمینی تولید شود.

وی یادآور شد: در سال زراعی گذشته، تنها ۳۰۰ هزار تن علوفه از دیمزارهای کشور تولید شده است.

تازه‌ترین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۲۰۴۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر