کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۷۴۷۳
تاریخ خبر:

ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد

ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد

این طرح با هدف بهبود معیشت مستمری‌بگیران و کاهش فشارهای اقتصادی ناشی از تورم، توسط سازمان تأمین اجتماعی و با همکاری بانک رفاه کارگران اجرا می‌شود.

آغاز واریز وام بازنشستگان تامین اجتماعی

به گزارش هفت صبح، ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی از مدت‌ها قبل آغاز شده بود و اکنون مرحله اول واریز وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی برای ۳۸۷۵۳ نفر که از طریق سرشماره رسمی بانک رفاه پیامک تاییدیه دریافت کرده بودند، انجام شده است.

این تسهیلات با نرخ کارمزد ۴ درصد سالانه و بازپرداخت ۲۴ ماهه از محل حقوق بازنشستگی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد. طبق اعلام مسئولان، در سال جاری حدود ۳۰۰ هزار فقره وام قرض‌الحسنه برای بازنشستگان پیش‌بینی شده است که در فواصل زمانی هر دو ماه یک‌بار پرداخت خواهد شد.

مبلغ وام بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۴۰۴ چقدر است؟

طبق اعلام رسمی، مقدار وام بازنشستگان تامین اجتماعی در سال جدید از ۳۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است. این افزایش در راستای بهبود سطح معیشت و توان اقتصادی بازنشستگان صورت گرفته و از طریق همکاری مشترک سازمان تأمین اجتماعی و بانک رفاه کارگران اجرایی می‌شود.

زمان ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی

ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی، در سال ۱۴۰۴ آغاز شده و تا روز دوشنبه چهارم تیرماه سال جاری ادامه خواهد داشت. ثبت نام این وام از طریق سایت vaam.kabtatamin.ir برای متقاضیان وام بازنشستگان تامین اجتماعی قابل انجام می باشد.

 

 

تازه‌ترین تحولاتاقتصادیرا اینجا بخوانید.
منبع: اقتصادآنلاین
کدخبر: ۵۹۷۴۷۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر