کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۹۰۰۵
تاریخ خبر:

زمان واریز بخشی از سود سهام عدالت؛ خبر خوش برای سهامداران

زمان واریز بخشی از سود سهام عدالت؛ خبر خوش برای سهامداران

بخشی از سود سهام عدالت تا پایان سال به حساب سهامداران واریز خواهد شد.

ولی‌اله جعفری اظهار داشت: تلاش بر این است که با پیگیری و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت ۱۴۰۲، تا پایان سال، مبلغی به حساب سهام‌داران واریز شود.

، وی گفت: براساس مصوبه شورای عالی بورس، سپرده‌گذاری مرکزی مکلف شده، برای دریافت و تجمیع سود سهام عدالت، مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر، با ناشران مکاتبه کند.

او با تاکید بر این‌که سپرده‌گذاری مرکزی پیرو مصوبه شورای عالی بورس، تا کنون در ۲ نوبت با شرکت‌های سرمایه‌پذیر درباره پرداخت سود سهام عدالت مکاتبه کرده، افزود: به‌رغم پیگیری‌های انجام شده، هنوز مبلغ قابل توجهی وصول نشده است.

به گفته مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار، شرکت‌های سرمایه‌پذیر باید سود سهام عدالت را در زمان‌بندی تعیین شده برای پرداخت به سهامداران حقیقی به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز کنند.

او در ادامه از برخورد سازمان بورس با ناشرانی که سود سهام عدالت، را پرداخت نکنند، خبر داد و توضیح داد: طبق قانون با ناشرانی که از مقررات تخطی کنند، برخورد می‌شود.

جعفری در پایان ابراز امیدواری کرد؛ با پیگیری و تجمیع بخشی از سود سهام عدالت تا پایان سال مبلغی به حساب سهامداران واریز شود

 

منبع: آرمان ملی
کدخبر: ۵۷۹۰۰۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر