کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۲۹۱۸
تاریخ خبر:

اول آوریل، تاریخ مهم در سیاست‌های ترامپ

 اول آوریل، تاریخ مهم در سیاست‌های ترامپ

رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، در روز نخست کاری، تعرفه‌های جدید پیشنهادی خود را اعمال نکرد، اما به نظر می‌رسد اول آوریل، تاریخ کلیدی برای تغییرات در سیاست تعرفه‌ها خواهد بود.

به گزارش هفت صبح به نقل از ایسنا، این بانک بین‌المللی تاریخ اول آوریل ۲۰۲۵ را برای تغییرات احتمالی در سیاست تعرفه‌ای ترامپ برجسته و اظهار کرد که این تاریخ بر اساس مفاد یادداشت ریاست‌جمهوری تحت عنوان «سیاست تجاری اول آمریکا» ارائه شده است.

بارکلیز در یادداشتی گفت: ترامپ در روز اول کاری خود، تعرفه‌ای وضع نکرد اما سرمایه‌گذاران باید «سیاست تجاری اول آمریکا» را به‌عنوان طرحی برای انتظارات بعدی در مورد تعرفه‌ها مدنظر داشته باشند.

این یادداشت به بخش‌ها و آژانس‌های خاصی دستور می‌دهد تا اول آوریل ۲۰۲۵ گزارش‌هایی را منتشر کنند و تحلیلگران معتقدند این گزارش‌ها احتمالا  کاتالیزوری برای پیشنهادات جدید تعرفه‌ای یا تعدیل تعرفه‌های فعلی خواهند بود.

اینوست گزارش کرد: تحلیلگران بر این باورند که جدول زمانی نیز زمان کافی را برای سنا در تایید انتصاب‌های کلیدی، ازجمله انتصاب هوارد لوتنیک به‌عنوان وزیر بازرگانی و جیمیسون گریر به‌عنوان نماینده تجاری ایالات‌متحده، فراهم می‌کند.

آنان افزودند: این دو انتصاب باید قبل از اینکه دولت ترامپ تغییر سیاست تعرفه‌ای را آغاز کند تایید سنا را دریافت کنند. بارکلیز اعلام کرد: پس از ارائه این گزارش‌ها ممکن است تغییراتی در سیاست تعرفه‌ها اعلام شود که احتمالا ۳۰ تا ۶۰ روز بعد اجرا خواهند شد.

یادداشت ریاست‌جمهوری نشان می‌دهد که تعرفه‌های مختلفی می‌تواند مدنظر باشند، ازجمله تعرفه جهانی و تعرفه‌هایی که چین، مکزیک و کانادا را هدف قرار می‌دهند.

با این حال، ترامپ قبلا تهدید کرده بود که از اول فوریه بر مکزیک و کانادا تعرفه‌های ۲۵ درصدی و بر چین به دلیل موضوع تیک تاک تا ۱۰۰ درصد تعرفه اعمال خواهد کرد، اما بارکلیز معتقد است که جدول زمانی پیشنهادی در این یادداشت نسبت به چنین اظهارات غیررسمی، اهمیت بیشتری دارد.

این یادداشت همچنین خواستار بررسی علل کسری تجاری سالانه ایالات‌متحده در کالاها و توصیه‌هایی برای اصلاح آن است که می‌تواند شامل «تعرفه جهانی تکمیلی یا سیاست‌های دیگر» باشد.

بارکلیز گفت: کشورها و بخش‌هایی که در برابر تعرفه‌های هدفمند آسیب‌پذیرتر هستند، می‌توانند آن‌هایی باشند که بیشترین کسری تجاری در کالاها را با ایالات‌متحده دارند.

منبع: ايسنا
کدخبر: ۵۷۲۹۱۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر