کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۲۵۲۷
تاریخ خبر:

درد دندانم ، مرا بی‌تاب کرد| همه هزینه‌های دندانپزشکی که باید بدانید

درد دندانم ، مرا بی‌تاب کرد| همه هزینه‌های دندانپزشکی که باید بدانید

پر کردن، عصب‌کشی و کشیدن دندان پوسیده چقدر هزینه دارد ؟

هفت صبح| کسانی که تجربه درد دندان داشته‌اند، معتقدند این درد از همه دردها بدتر است و مدام می‌گویند، دندان‌درد نکشیده‌ای که عاشقی یادت برود. البته مطلب ما ربطی به عاشقی و مقایسه درد دندان با بقیه بیماری‌ها ندارد، ‌این مطلب مخصوص کسانی است که با دندان دردشان کلنجار می‌روند و به خاطر هزینه‌های بالای خدمات دندانپزشکی جرات نم‍ی‌کنند،‌ پایشان را داخل مطب بگذارند.

 

درست است، هزینه دندان‌پزشکی بالاست، اما دندان پوسیده را باید درمان کنید، با دستمال بستن و داروهای خانگی شاید درد کمی کم شود، اما دندان خراب مثل کوه آتشفشان یک شب فوران می‌کند و دیگر چاره‌ای جز درمانش ندارید. در این مطلب اصلا کاری به زیباتر شدن دندان‌ها و لبخندهای شیک نداریم، ‌فقط می‌خواهیم آمار تعرفه هزینه‌های دندانپزشکی  که ممکن است برای همه پیش بیاید، مثل پر کردن دندان پوسیده و درمان دندان به عصب رسیده و از ریشه کندن  دندان عقل و بقیه دندان‌ها را بررسی کنیم.

 

 هزینه ویزیت دندانپزشک

وقتی وارد مطب دندانپزشکی می‌شوید، برای اینکه پزشک تشخیص بدهد مشکل کار کجاست و قبل از شروع هر نوع پروسه درمانی و زیبایی نیاز به معاینه توسط دندانپزشک است. برای همین باید حق معاینه یا همان ویزیت را پرداخت کنید. طبق تعرفه مبلغ ویزیت دندانپزشکی عمومی ۱۲۰هزار تومان است و دندانپزشک تخصصی ۲۰۰هزار تومان دریافت می‌کند. البته این تعرفه اعلام شده است، اما بعضی از پزشکان متخصص بسته به اینکه مطبشان کجای شهر است، بین ۳۰۰ تا ۵۰۰هزار تومان هم برای معاینه اولیه حق ویزیت دریافت می‌کنند. 

 

 هزینه کشیدن دندان

هزینه کشیدن دندان بسته به اینکه دندانپزشک چه دندانی را می‌کشد، متفاوت است. مثلا هزینه کشیدن دندان‌های نیش با دندان‌های خلفی یا دندان عقل متفاوت است. هزینه بیرون کشیدن ریشه‌های پوسیده هم کلا با دندان کشیدن فرق دارد. با این اوصاف کشیدن دندان جلویی بدون بخیه بین ۷۰۰هزار تومان تا ۸۵۰هزار تومان است. کشیدن دندان‌های عقبی هم از ۹۵۰هزار تومان تا یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان هزینه دارد.

 

کشیدن دندان عقل که معمولا ریشه‌های سفت و سختی دارند و ردیف بقیه دندان‌ها را به‌هم ریخته‌اند از یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان تا یک میلیون و ۸۰۰هزار تومان است. البته اگر کشیدن دندان عقل به جراحی و بخیه نیاز داشته باشد، ممکن است بین دو میلیون و ۲۰۰هزار تومان تا سه میلیون تومان خرج روی دستتان بگذارد. بعضی وقت‌ها دندان نیش در داخل لثه پنهان می‌شود و دندانپزشک باید با جراحی این دندان را خارج کند.

 

چون معمولا این روش به جراحی و بخیه و پانسمان نیاز دارد، هزینه آن از چهار میلیون و ۵۰۰هزار تومان تا پنج میلیون تومان است. ریشه پوسیده یک دندانی که سال‌ها قبل خرد شده و ریخته و فقط ریشه‌اش باقی مانده هم ممکن است یک روز بیدار شود و درد زیادی ایجاد کند. خارج کردن این ریشه‌های پوسیده هم معمولا با جراحی همراه است که باید برای این روش بین چهار میلیون تومان تا چهار میلیون و ۵۰۰هزار تومان بپردازید. بعضی وقت‌ها کنار بعضی از دندان‌ها آبسه می‌کند، خارج کردن آبسه هم بین ۸۰۰هزار تومان تا یک میلیون تومان هزینه دارد.

 

 هزینه پرکردن دندان و  عصب‌کشی

وقتی دندانپزشک تشخیص می‌دهد، می‌تواند یک دندان را نجات بدهد، آن را با مواد مخصوص پر می‌کند. حالا بسته به اینکه از چه موادی برای پر کردن دندان استفاده می‌کند، هزینه پر کردن بالا و پایین می‌شود. معمولا دندان را با مواد کامپوزیت که به رنگ دندان است یا آمالگام که بیشتر به رنگ نقره‌ای است، پر می‌کنند. مواد کامپوزیت به شکلی است که بعد از پر کردن به سختی می‌توان خرابی دندان را تشخیص داد، اما رنگ مواد آمالگام در تضاد با رنگ دندان است. 

 

ترمیم  آمالگام کلاس پنج یا یک سطحی دندان بین یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان هزینه دارد. اگر این ترمیم دو سطحی باشد باید بین دو میلیون و ۲۰۰هزار تومان تا دو میلیون و ۵۰۰هزار تومان بپردازید. دندانی که ترمیم سه سطحی با امالگام دارد، بین دو میلیون و ۵۰۰هزار تومان تا سه میلیون تومان خرجش می‌شود. حالا اگر دندانپزشک از کامپوزیت برای ترمیم دندان استفاده کند،‌ ترمیم کلاس پنج یا یک سطحی باید یک میلیون و ۸۰۰هزار تومان تا دو میلیون تومان بپردازید.

 

هزینه ترمیم دو سطحی  بین دو تا سه میلیون تومان است و برای ترمیم سه سطحی یا کلاس چهار باید دو میلیون و ۵۰۰هزار تومان تا چهار میلیون تومان هزینه کنید. گاهی اوقات ریشه دندان به عصب می‌رسد و درد وحشتناکی را هنگام خوردن نوشیدنی‌های سرد احساس می‌کنید. وقتی کار دندان به این قسمت می‌رسد باید ریشه را درمان یا عصب‌کشی کنید. هزینه درمان ریشه دندان و عصب‌کشی به این موضوع بستگی دارد که دندانی که درد می‌کند، شامل چند کانال است.  اگر یک کانال از ریشه دندان به عصب‌کشی نیاز داشته باشد، هزینه آن بین دو میلیون تومان تا سه میلیون تومان است. 

 

اگر دو کانال از ریشه دندان به درمان نیاز داشته باشد، باید بین سه میلیون و ۵۰۰هزار تومان تا چهار میلیون تومان هزینه کنید. درمان سه کانال ریشه دندان هم از چهار میلیون تومان تا چهار میلیون و ۸۰۰هزار تومان است. کسانی که چهار کانال را باید درمان کنند، باید حداقل بین پنج میلیون تومان تا پنج میلیون و ۵۰۰هزار تومان کنار بگذارند.

 

البته هزینه عصب‌کشی یا درمان ریشه از ترمیم دندان جداست. وقتی درمان ریشه انجام می‌شود،‌ نوبت ترمیم یا پر کردن آن است. حالا با توجه به هزینه‌های پرکردن دندان و درمان ریشه و عصب‌کشی، ترکیب هر دو این موارد بین سه میلیون و ۵۰۰هزار تومان تا ۱۰میلیون تومان خرج روی دستتان می‌گذارد. البته اگر از مواد کامپوزیت برای پرکردن دندان استفاده کنید، خرجتان بالاتر می‌رود. 

 

کدخبر: ۵۷۲۵۲۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر