کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۷۲۴۵۷
تاریخ خبر:

شرط‌های بازگشایی بازار سهام

شرط‌های بازگشایی بازار سهام

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: به احتمال زیاد تصمیم‌گیری نهایی درخصوص بازگشایی بورس تا دو هفته آینده انجام خواهد شد.

به گزارش هفت صبح حجت‌اله صیدی، رئیس سازمان بورس، درباره آخرین وضعیت بازار سرمایه اظهار کرد: نخستین شرط برای بازگشایی، افشای اطلاعات از سوی شرکت‌هاست که در دو بخش در حال پیگیری است.

رئیس سازمان بورس ادامه داد: بخش اول مربوط به برآورد تولید و عملکرد آتی شرکت‌هاست. در حال حاضر شرکت‌ها در حال بررسی وضعیت خود هستند، چراکه ممکن است در زنجیره تأمین با کمبود مواد اولیه مواجه باشند یا چگونگی تأمین انرژی مانند گاز و برق برای آنها با ابهام همراه باشد. این موارد در دست بررسی است و پیش‌بینی می‌شود طی یک تا دو هفته آینده افشا شود.

وی افزود: بخش دوم، رعایت ملاحظات امنیتی در افشای اطلاعات است که باید به طور کامل مدنظر قرار گیرد.

صیدی با اشاره به سایر الزامات بازگشایی بازار سهام گفت: علاوه بر این موارد، شروط دیگری از جمله ارائه بسته‌های حمایتی برای بازار سهام نیز در حال بررسی است.

رئیس سازمان بورس تأکید کرد: با تحقق این شرایط، احتمالاً طی یک تا دو هفته آینده تصمیم نهایی درباره بازگشایی بازار سهام اتخاذ خواهد شد.

برای پیگیری اخبارارز و بورساینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۷۲۴۵۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر