کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۸۷۲۳
تاریخ خبر:

موج درخواست‌های عفو از ترامپ در صنعت رمزارز؛ این بار بنیان‌گذار صرافی بیتزلاتو

موج درخواست‌های عفو از ترامپ در صنعت رمزارز؛ این بار بنیان‌گذار صرافی بیتزلاتو

در ادامه روند درخواست عفو از سوی چهره‌های برجسته صنعت رمزارز، آناتولی لگکودیموف، شهروند روس و بنیان‌گذار صرافی بیتزلاتو Bitzlato، پس از اقرار به جرم و گذراندن ۱۸ ماه حبس، رسما از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تقاضای عفو ریاست‌جمهوری کرده است.

به گزارش خبرگزاری دولتی تاس روسیه، تیم حقوقی لگکودیموف پس از آنکه او به جرم اداره یک کسب‌وکار انتقال پول بدون مجوز اقرار کرد، این درخواست را ارائه داده‌اند. لگکودیموف که در ژانویه ۲۰۲۳ متهم شده بود، پس از حدود ۱۸ ماه بازداشت، در ژوئیه ۲۰۲۴ با حکم محکومیت به اندازه دوره بازداشت آزاد شد. با این حال، او با خطر استرداد به فرانسه به اتهامات مشابه روبرو است.

 

مقامات آمریکایی در زمان دستگیری او ادعا کرده بودند که صرافی بیتزلاتو یک مرکز اصلی برای انتقال وجوه غیرقانونی بوده و صدها میلیون دلار پول را به بازار دارک وب هایدرا منتقل کرده و حدود ۱۵ میلیون دلار درآمد مرتبط با حملات باج‌افزاری دریافت کرده است. اما حامیان لگکودیموف، از جمله یکی از مقامات کمیته بین‌المللی حقوق بشر روسیه، معتقدند که او قربانی یک کارزار سیاسی علیه بازار رمزارز و برنامه‌نویسان با استعداد روس شده است.

 

این درخواست در حالی مطرح می‌شود که دونالد ترامپ از زمان آغاز دوره ریاست‌جمهوری خود، دست‌کم ۵۸ فرمان عفو صادر کرده که شامل حال چندین چهره جنجالی در دنیای رمزارز نیز شده است. از جمله مهم‌ترین این افراد می‌توان به راس اولبریکت، بنیان‌گذار بازار دارک وب سیلک رود و چهار تن از مدیران سابق صرافی بیت‌مکس اشاره کرد.

 

این روند به یک الگوی مشخص تبدیل شده است. چانگ‌پنگ ژائو ملقب به CZ، مدیرعامل سابق بایننس، در ماه مه اعلام کرد که برای دریافت عفو از ترامپ اقدام کرده است. همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که سم بنکمن-فرید، مدیرعامل سابق صرافی ورشکسته FTX که به ۲۵ سال زندان محکوم شده، در تلاش برای جلب نظر مثبت ترامپ و دریافت عفو است. اکنون باید دید که آیا لگکودیموف نیز به فهرست افراد مورد عفو ترامپ اضافه خواهد شد یا خیر.

تازه‌ترین تحولاتاخبار خارجی رمزارزرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۸۷۲۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
پربازدیدترین اخبار خارجی رمزارز