کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۷۳۸۷
تاریخ خبر:

آغاز حرکت قطارهای خط ۵ مترو از ۵ صبح از روز شنبه

 آغاز حرکت قطارهای خط ۵ مترو از ۵ صبح از روز شنبه

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از آغاز حرکت قطارهای خط ۵ مترو از ساعت ۵ صبح روز شنبه ۱۱مهرماه خبر داد و گفت: این تغییر در پی درخواست‌های متعدد مسافران در بازوی اطلاع‌رسانی متروی تهران در پیام‌رسان «بله» انجام شده است.

مسعود لطفی با اشاره به درخواست‌های ثبت‌شده مسافران برای آغاز زودتر سرویس‌دهی در خط ۵ مترو اظهار کرد: با توجه به این درخواست‌ها، جدول زمان‌بندی حرکت قطارهای خط ۵ در روزهای عادی تغییر کرده و حرکت قطارها از روز شنبه از ساعت ۵ صبح آغاز می‌شود.

وی افزود: پیش از این، نخستین حرکت قطارهای خط ۵ از ساعت ۵:۲۰ صبح انجام می‌شد، اما در پاسخ به درخواست مسافران، یک حرکت صبحگاهی به برنامه اضافه شده و زمان آغاز سرویس‌دهی به ساعت ۵ صبح تغییر یافته است.

لطفی ادامه داد: نخستین قطار خط ۵ ساعت ۵ صبح حرکت خواهد کرد و حرکت بعدی طبق برنامه قبلی در ساعت ۵:۲۰ انجام می‌شود. پس از آن نیز حرکت قطارها مطابق جدول زمان‌بندی ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: در برنامه جدید حرکت قطارهای خط ۵، در مجموع ۱۵۸ حرکت قطار پیش‌بینی شده است که از این تعداد، ۲۹ حرکت به‌صورت سریع‌السیر و با حداقل سرفاصله ۱۰ دقیقه انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه در روزهای عادی و در مسیر خط ۵ مترو، از گلشهر تا صادقیه، اجرا می‌شود.

مسافران می‌توانند برای مشاهده برنامه حرکت قطارها و همچنین ثبت و پیگیری درخواست‌های خود، به بازوی اطلاع‌رسانی متروی تهران در پیام‌رسان «بله» به نشانی metro_tehranbot@ مراجعه کنند.

 

کدخبر: ۶۰۱۶۷۳۸۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر