کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۸۱۷۳۱
تاریخ خبر:

برنامه جدید وزارت نیرو برای تابستان ۱۴۰۵ اعلام شد

برنامه جدید وزارت نیرو برای تابستان ۱۴۰۵ اعلام شد

با نزدیک شدن به فصل گرما، نگرانی از قطعی برق مثل هر سال جان تازه‌ای گرفته است. اما وزارت نیرو اعلام کرده که امسال تدبیر جدیدی اندیشیده است. از تعمیرات ۱۲۰ هزار مگاواتی تا افزودن ۳ هزار مگاوات ظرفیت جدید؛ برنامه تابستان ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

فصل گرم سال بار دیگر از راه رسیده و دغدغه همیشگی خاموشی‌های برق برای خانواده‌های ایرانی زنده شده است. در این میان، وزارت نیرو جزئیات جدیدترین برنامه‌های خود برای تأمین پایدار برق در تابستان ۱۴۰۵ را اعلام کرده است.

بر اساس این برنامه، تا پیش از آغاز پیک تابستان، تمامی واحد‌های نیروگاهی برای تأمین حداکثری برق وارد مدار می‌شوند.

مصطفی رجبی مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو، در تشریح این برنامه‌ها به دو محور اصلی اشاره کرده است. نخست، خبر از برنامه‌ریزی ۳ هزار مگاواتی وزارت نیرو برای توسعه نیروگاه‌های حرارتی داده است.

دومین و مهم‌ترین بخش برنامه، به تعمیرات گسترده نیروگاه‌ها مربوط می‌شود. رجبی مشهدی در این باره عیناً اعلام کرده است: «حدود ۱۲۰ هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه را به تعمیرات اساسی و نیمه اساسی بردیم که خوشبختانه بیش از ۹۹ درصد به اتمام رسیده و مابقی مربوط به واحد‌هایی با آسیب‌های سنگین است که تا ابتدای دوره تابستان به پایان خواهد رسید و حداکثر ظرفیت را از نیروگاه‌های حرارتی خواهیم گرفت.»

به گفته این مقام مسئول، با اتمام این تعمیرات، امید می‌رود که در ماه‌های گرم پیش‌رو، کمترین میزان خاموشی و بیشترین پایداری شبکه برق کشور تجربه شود.

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۸۱۷۳۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
پربازدیدترین اجتماعی