کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۷۵۴۶۴
تاریخ خبر:

تخفیف ۹۰ درصدی طرح ترافیک برای این گروه خاص /

تخفیف 90 درصدی طرح ترافیک برای این گروه خاص /

برای این گروه تخفیف ویژه برای طرح ترافیک در نظر گرفته شده است.

تخفیف ۹۰ درصدی طرح ترافیک به خودروهای برقی

کارت‌بلیت مترو و اتوبوس نامحدود خبرنگاری خواهیم داشت.

«رساءایزدی» معاون سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: خودروهای برقی و هیبریدی در سال ۱۴۰۵، به ترتیب از تخفیفات ۹۵ و ۹۰ درصدی عوارض طرح ترافیک برخوردارند.

لازمه برقراری این تسهیلات، مراجعه مالکین خودروهای یادشده به دفاتر خدمات الکترونیک شهر و اخذ تأییدیه‌های لازم است و چنانچه بدون طی مراحلی که به آن اشاره شد وارد محدوده طرح ترافیک شوند باید عوارضی برابر خودروهای دیگر بپردازند.

سهمیه اختصاصی برای اصحاب رسانه با ضریب ۰.۱ درصد انجام می‌شود. علاوه بر این، خبرنگارانی هم که از طرح ترافیک استفاده نکنند، از مزیت حمایتی دریافت کارت‌بلیت الکترونیک یک‌ساله نامحدود برای تردد با مترو، اتوبوس و بی‌آرتی بهره‌مند خواهند شد.

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۷۵۴۶۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر