کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۷۳۳۷۶
تاریخ خبر:

تردد در آزادراه تهران–شمال از عصر جمعه ممنوع می‌شود!

تردد در آزادراه تهران–شمال از عصر جمعه ممنوع می‌شود!

با اعلام تازه پلیس راه البرز، رانندگان باید خود را برای محدودیت‌های جدی تردد در مسیرهای شمالی کشور آماده کنند. طبق دستور پلیس، از ظهر جمعه ۱۱ اردیبهشت، رفت‌وآمد در بخشی از محورهای کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال با ممنوعیت و یک‌طرفه شدن همراه خواهد بود؛ تصمیمی که برای مدیریت ترافیک سنگین آخر هفته اتخاذ شده است.

رئیس پلیس راه البرز اعلام کرد که محدودیت‌های تردد در مهم‌ترین مسیرهای منتهی به مازندران از ظهر جمعه اعمال می‌شود و رانندگان باید برنامه سفر خود را با این تغییرات هماهنگ کنند.

سرهنگ پیمان کرمی در توضیح این محدودیت‌ها گفت: «تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ روز جمعه ۱۱ اردیبهشت ماه جاری از آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران ممنوع می‌شود.»

وی ادامه داد: «تردد از ساعت ۱۵ همان روز از ابتدای پل زنگوله که انتهای دهانه شمالی تونل البرز است به سمت چالوس با اعلام پلیس راه ممنوع خواهد شد.»

او همچنین درباره وضعیت ساکنان محلی توضیح داد: «تردد خودروها از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد است.»

به گفته رئیس پلیس راه البرز، بخش دیگری از محدودیت‌ها نیز در مسیر بازگشت اعمال خواهد شد:

«همچنین تردد وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت کرج و تهران از ساعت ۱۶ روز جمعه ۱۱ اردیبهشت با اعلام مأموران پلیس راه در محل، به‌صورت یک‌طرفه خواهد بود.»

محور ۱۶۰ کیلومتری کرج-چالوس که نیمی از آن در استان البرز و نیم دیگر در مازندران قرار دارد، یکی از پرترددترین جاده‌های کشور است و هرگونه تغییر در وضعیت تردد آن تأثیر گسترده‌ای بر جریان سفرهای شمالی دارد.

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۷۳۳۷۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر