کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۷۲۵۰۵
تاریخ خبر:

ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران/ انسداد چند محور در جاده‌های کشور

ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران/ انسداد چند محور در جاده‌های کشور

جانشین پلیس راه آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

به گزارش هفت صبح، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در برخی از محورهای ورودی به تهران سنگین گزارش شده است.

وی افزود: محور قدیم بومهن - تهران در محدوده کمرد تا جاجرود با ترافیک سنگین مواجه است. همچنین در آزادراه قزوین - کرج حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک و آزادراه ساوه - تهران در محدوده دهشاد تا احمدآباد مستوفی نیز ترافیک سنگین جریان دارد. محور شهریار - تهران در محدوده شهرقدس نیز از دیگر مسیرهای پرترافیک کشور است.

محبی در ادامه تصریح کرد: تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، آزادراه تهران - پردیس، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت در مسیر رفت و برگشت روان است. همچنین در محور قدیم بومهن - تهران در مسیر جنوب به شمال نیز ترافیک روان گزارش شده است.

او با اشاره به وضعیت جوی محورهای شمالی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ‌گونه مداخلات جوی در این محورها وجود ندارد و شرایط جوی پایدار است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا درباره محورهای مسدود شریانی گفت: محور قدیم بستان‌آباد - میانه در محدوده قره‌چمن تا میانه مسدود است و تردد از مسیرهای جایگزین قره‌چمن - راه فرعی هشترود - میانه و همچنین مسیر قره‌چمن - کوهسالار - میانه انجام می‌شود.

وی همچنین از انسداد محور غیرشریانی پاتاوه - دهدشت خبر داد و افزود: برخی محورهای کشور نیز به دلیل شرایط فصلی مسدود هستند که شامل محورهای گنجنامه - تویسرکان، سروآباد - پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت - پادنا (رفت و برگشت) و وازک - بلده می‌شود.

محبی در پایان از رانندگان خواست با توجه به وضعیت ترافیکی و محدودیت‌های اعلام‌شده، پیش از سفر از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شده و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، سفری ایمن را تجربه کنند.

تازه‌ترین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۷۲۵۰۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر