کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۶۳۸۹۴
تاریخ خبر:

بسیج ۳۰۰ ماشین‌آلات برای آواربرداری در۱۰ نقطه شمال‌ شرق تهران

بسیج 300 ماشین‌آلات برای آواربرداری در10 نقطه شمال‌ شرق تهران

شهردار منطقه4 تهران از تداوم عملیات گسترده آواربرداری و بازگشایی معابر در شمال شرق پایتخت خبر داد.

سید محمد موسوی شهردار منطقه4 تهران با اشاره به اقدامات فوری مدیریت شهری پس از حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا اظهار داشت: بلافاصله پس از وقوع این حملات و ایجاد خسارات در برخی نقاط شمال شرق تهران، نیروهای خدمات شهری و عمرانی منطقه با بسیج کامل امکانات وارد عمل شدند تا روند آواربرداری، ایمن‌سازی و بازگشایی معابر در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

وی افزود: در حال حاضر عملیات آواربرداری در 10 نقطه آسیب‌دیده به‌صورت همزمان در حال انجام است و بیش از 300 دستگاه ماشین‌آلات تخصصی و مکانیزه شامل لودر، بیل مکانیکی، کامیون و تجهیزات سنگین در این عملیات مشارکت دارند.

موسوی با تأکید بر حضور میدانی مدیران شهری در محل حادثه تصریح کرد: به عنوان فرمانده عملیات اجرایی در شمال شرق پایتخت، از نخستین ساعات در محل حضور دارم و تمامی بخش‌های شهرداری منطقه4 به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند تا ضمن آواربرداری، مسیرهای تردد شهری بازگشایی و شرایط برای امدادرسانی و تردد شهروندان تسهیل شود.

شهردار منطقه4 تهران ادامه داد: اولویت اصلی ما در این مرحله ایمن‌سازی محیط، تسهیل تردد، تخلیه معابر و کمک به بازگشت سریع شرایط عادی به محلات آسیب‌دیده است و با هماهنگی کامل با دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان این اقدامات با سرعت و دقت در حال انجام است.

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش نیروهای عملیاتی، آتش‌نشانی، خدمات شهری و پیمانکاران حاضر در صحنه خاطرنشان کرد: تمامی ظرفیت‌های شهرداری منطقه4 برای خدمت‌رسانی به شهروندان بسیج شده و تا پاکسازی کامل نقاط آسیب‌دیده و بازگشت آرامش به منطقه، عملیات به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

سایر اخباراجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۴۰۶۶۳۸۹۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
پربازدیدترین اجتماعی