کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۷۲۵۶
تاریخ خبر:

اتفاق مهم بنزینی در کشور / همه بخوانید!

اتفاق مهم بنزینی در کشور / همه بخوانید!

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور از کاهش استفاده از کارت جایگاه و افزایش سهم کارت سوخت شخصی از ۷۳ تا ۷۵ درصد پس از اجرای طرح جدید بنزین خبر داد.

رضا نواز سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور با بیان اینکه الگوی مصرف سوخت با اجرای طرح جدید بنزین تغییر قابل‌توجهی داشته است، گفت: آمارها نشان می‌دهد استفاده از کارت سوخت شخصی به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته و اکنون به ۷۳ تا ۷۵ درصد رسیده است؛ رقمی که در سال‌های اخیر مشاهده نشده و از تأثیرگذاری سیاست جدید حکایت دارد.

وی افزود: این روند نشان می‌دهد کارت‌های آزاد جایگاه‌ها با محدودیت مواجه نشده‌اند و افرادی که کارت سوخت شخصی ندارند یا به هر دلیل به آن دسترسی ندارند، همچنان می‌توانند از کارت آزاد برای سوخت‌گیری استفاده کنند.

تازه‌ترین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۵۷۲۵۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر