کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۲۵۵۶۵
تاریخ خبر:

گواهینامه موتور زنان

گواهینامه موتور زنان

آخرین اخبار از صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان فعلاً منوط به اصلاح قانون است و اجرای آن تنها پس از ابلاغ رسمی مراجع ذی‌صلاح ممکن خواهد بود.

به گزارش هفت صبح، سردار تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا، امروز در جمع خبرنگاران درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان اظهار کرد: این موضوع در دستور کار قرار دارد، اما پلیس به‌عنوان مرجع اجرایی، تابع قوانین و مقرراتی است که به‌صورت رسمی ابلاغ می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر، تبصره ماده 20 قانون صراحتاً اعلام کرده که مرجع صدور گواهینامه موتورسیکلت برای مردان، نیروی انتظامی است و اشاره‌ای به بانوان نشده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با تأکید بر لزوم تغییر قوانین موجود خاطرنشان کرد: ما منتظر اعلام رسمی تغییر در این زمینه هستیم، اما برای اجرایی شدن صدور گواهینامه برای بانوان، حتماً باید اصلاح قانون صورت گیرد و ابلاغیه آن از سوی مراجع ذی‌صلاح صادر شود.

سایر اخبار اجتماعی را از اینجا دنبال کنید.
آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۲۵۵۶۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر