کشف ۷۱۹ دستگاه ریزپرنده در حال ورود به کشور

فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی گمرکات غرب استان موفق به کشف ۷۱۹ دستگاه ریزپرنده قاچاق و غیرمجاز از یک فروند لنج در شهرستان پارسیان شدند.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس هرمزگان، سردار علی اکبر جاویدان شامگاه دوشنبه در تشریح این خیر بیان کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی گمرکات غرب استان مستقر در گمرگ شیو پارسیان در اجرای بازدید رصد شناورهای ملوانی و تجاری، حین گشت زنی در اسکله به یک فروند لنج در حال تخلیه بار مشکوک شده و پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مقام قضایی شهرستان با همکاری و حضور نمایندگان بازرسی و حراست اسکله در بازرسی دقیق از شناور موردنظر تعداد ۷۱۹ دستگاه ریزپرنده قاچاق و غیرمجاز که بهطرز ماهرانه در شناور جاسازی شده بودند، را کشف کردند.
این مقام ارشد انتظامی هرمزگان ادامه داد: دراین رابطه یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی و تلاش مأموران برای شناسایی و دستگیری دیگرعاملان قاچاق این محموله ادامه دارد.