کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۱۷۴۳
تاریخ خبر:

وزش باد شدید در بعد از ظهرهای تهران تا پایان هفته


وزش باد شدید در بعد از ظهرهای تهران تا پایان هفته

اداره کل هواشناسی استان تهران از وزش باد شدید عصرگاهی در تهران خبر داد و کاهش کیفیت هوا را محتمل دانست.

 بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران به‌صورت آسمان صاف تا کمی ابری در ساعات بعدازظهر پیش‌بینی می‌شود که همراه با افزایش وزش باد خواهد بود.

همچنین، امروز (۴ شهریورماه) در برخی ساعات به‌ویژه در ساعات عصر و شب، در بخش‌های جنوبی و غربی استان وزش باد شدید، گاهی همراه با خیزش گرد و خاک محلی یا انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا یا دید موقت مورد انتظار است.

احتمال استمرار این شرایط تا پایان هفته جاری وجود دارد.

آسمان تهران فردا (۵ شهریورماه) صاف در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۶ شهریورماه) با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

تازه‌ترین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۱۷۴۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر