کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۸۱۱۷
تاریخ خبر:

این خانه ها مشمول مالیات سنگین می شوند

این خانه ها مشمول مالیات سنگین می شوند

خانه‌ای که ۱۲۰ روز خالی بماند، مشمول مالیات سنگین می‌شود.

به گزارش هفت صبح، بر اساس قانون، هر خانه‌ای که بیش از ۱۲۰ روز خالی بماند، مشمول مالیات بر خانه‌های خالی می‌شود؛ «سال اول ۶ برابر، سال دوم ۱۲ برابر و سال سوم به بعد ۱۸ برابر».

طی ماه‌های گذشته، با اتصال سامانۀ بانک مرکزی به سامانۀ املاک و اسکان، شناسایی خانه‌های خالی سریع‌تر شده و دریافت خدمات بانکی مهم منوط به ثبت و تأیید اطلاعات در این سامانه است.

استاندار تهران هفتۀ قبل اعلام کرد که «بیش از ۴۵۰ هزار نفر اتباع غیرمجاز در ۱۰۰ روز گذشته به افغانستان بازگشته‌اند» و طبق برآورد کارشناسان حدود ۹۰ هزار واحد مسکونی در اختیار آن‌ها بوده که باید سریعاً اجاره داده شوند تا مالکان مشمول مالیات نشوند.

 

تازه‌ترین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۱۸۱۱۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر