کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۲۱۰۹
تاریخ خبر:

اولین عکس از مامور پلیس راه مشهد; جزئیات شوکه‌کننده از آتش‌سوزی

اولین عکس از مامور پلیس راه مشهد; جزئیات شوکه‌کننده از آتش‌سوزی

راننده متخلف توسط پلیس دستگیر شد، اما با استفاده از قرص‌هایی که از قبل همراه داشت، اقدام به خودکشی کرد.

به گزارش هفت صبح، راننده متخلف که ظاهراً در وضعیت غیرطبیعی قرار داشت، در لحظه‌ای غافلگیرکننده با مأمور درگیر شده و با ریختن مایعات اشتعال‌زا از نوع بنزین بر روی لباس مأمور، اقدام به آتش‌زدن وی کرد. با واکنش سریع مأمور و کمک فوری شهروندان و رانندگان خودرو‌های عبوری، حریق مهار و خاموش شد.

مأمور مجروح بلافاصله توسط عوامل اورژانس به بیمارستان طالقانی و سپس به بیمارستان امام رضا (ع) مشهد منتقل شد. طی بازدید ریاست محترم پلیس راه استان خراسان رضوی از روز حادثه تا کنون وی در بخش سوختگی بستری شده و حال عمومی‌اش رضایت‌بخش گزارش شده است.

اولین عکس از قربانی آتش زدن مامور پلیس راه مشهد

راننده متخلف توسط پلیس دستگیر شد، اما پیش از حضور نیرو‌های انتظامی و بر اساس شواهد موجود، با استفاده از قرص‌هایی که از قبل همراه داشت، اقدام به خودکشی کرد.

وی پس از انتقال به بیمارستان، جان خود را از دست داد.

رسیدگی به این موضوع از سوی بازرسی فرماندهی انتظامی استان و سایر مراجع ذی‌ربط در دست پیگیری و بررسی است.

برای پیگیری اخباراجتماعیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۱۲۱۰۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر