کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۲۸۷۱
تاریخ خبر:

پزشکی که از خارج از کشور برای کمک به مجروحان ایرانی آمد

پزشکی که از خارج از کشور برای کمک به مجروحان ایرانی آمد

از ساعات اولیۀ حمله متجاوزانه رژیم اشغالگر صهیونیستی به ایران، بسیاری از کادر درمان کشور که شاید روزی سودای مهاجرت داشتند داوطلبانه در مراکز درمانی حاضر شدند.

به گزارش هفت صبح،  از ساعات اولیۀ حمله متجاوزانه رژیم اشغالگر صهیونیستی به ایران، بسیاری از کادر درمان کشور که شاید روزی سودای مهاجرت داشتند داوطلبانه در مراکز درمانی حاضر شده و اعلام آمادگی برای خدمت به مردم آسیب‌دیده کرده‌اند. 

یک پرستار در صفحۀ ایکس نوشته: شبی که اسرائیل حمله کرد بعد از ۲۴ ساعت شیفت اومده بودم خونه؛ ساعت ۴ صبح که برای نماز بیدار شدم تازه متوجه شدم که چه اتفاقی افتاده. به محض اینکه فهمیدم رژیم صهیونیستی مردم رو زده برگشتم به بیمارستان.

یکی دیگر از پزشکان در صفحۀ ایکس نوشته: یکی از همکاران پزشک از اروپا برایم ویس فرستاد که من می‌خوام بیام ایران تو این شرایط کمک کنم. 

پیام دادم که الآن شرایط بیمارستان‌ها بد نیست. نگران نباشین . نیاز خاصی نداریم. 

در جواب پیامم نوشته که مگه میشه نگران نباشیم؟ دارم با پرواز میام استانبول و از اونجا با اتوبوس میام ایران.

یک جراح قلب و عروق نوشته: از روز اول مطب رو بستم و به بیمارستان اومدم تا هرکاری از دستم برمیاد برای مردمم انجام بدم. متأسفانه اکثر مجروح‌ها غیرنظامین.

یکی از کاربران فارس نیز زیر خبرهای سلامت نوشته است: «آقا من به عنوان جراح آماده کمک هستم...»

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی: بیش از ۱۰۰۰ پزشک در تخصص‌های مختلف اعلام آمادگی کرده‌اند تا در هر نقطه‌ای از کشور خصوصا تهران که بیشتر عملیات‌های متجاوزانه رژیم صهیونیستی در آن اتفاق می‌افتد حاضر شوند.

 

سایر اخباراجتماعیرا از اینجا دنبال کنید.
منبع: فارس
کدخبر: ۶۰۲۸۷۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر