کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۱۱
تاریخ خبر:

وداع تلخ؛ آخرین یادگاری کودک شهید برای مربی تکواندویش+ عکس

وداع تلخ؛ آخرین یادگاری کودک شهید برای مربی تکواندویش+ عکس

مربی شهید امیرعلی امینی، تکواندوکار خردسال کشورمان که به دست رژیم کودک‌کش اسرائیل به شهادت رسید، درباره او و آینده درخشانش حرف زد.

به گزارش هفت صبح، امیرعلی امینی، خردسال هنرجوی تکواندوکار ایران بامداد جمعه در پی تجاوز ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران در شهرک شهید چمران به شهادت رسید.

محمدمهدی احمدپور، مربی شهید خردسال ضمن محکوم‌کردن تجاوز رژیم کودک‌کش صهیونیست به خاک ایران، گفت: آنچه که بنده از مادر شهید امیرعلی شنیده‌ام این است که ظاهراً بامداد جمعه در پی تجاوز رژیم جعلی اسرائیل به شهرک شهید چمران انفجار در ساختمانی که خانواده شهید امینی حضور داشتند، رخ می‌دهد. مادر شهید امیرعلی در توضیحات خود می‌گفت که ساختمان کاملاً کج شده بود و ما تقریباً بیش از نیم ساعت در بین آوار بودیم. در همان لحظات حتی همسر خود، رضا را صدا می‌کند و از سلامت امیرعلی و رضا مطلع می‌شود، اما چون همه‌جا تاریک بوده فقط صداها ردوبدل می‌شده است. در نهایت مأموران آتش‌نشانی و گروه امداد، مادر شهید امیرعلی را همراه با برادر نونهال خود از ساختمان در حال تخریب خارج می‌کنند اما شهید امیرعلی و پدرش زیر آوار می‌مانند.

بیشتر بخوانید :

 نام ورزشکارانی که در حمله رژیم صهیونیستی کشته شدند

شهید امیرعلی امینی

پیکر شهید امیرعلی امینی پس از خروج از زیر آوار توسط عموی این شهید شناسایی شده است، اما تا ساعاتی قبل متأسفانه هنوز پیکر پدر این شهید پیدا نشده و جست‌وجوها همچنان ادامه دارد.

حجت‌الاسلام محمدمهدی احمدپور مربی شهید امیرعلی امینی نیز درباره این شهید خردسال، گفت: امیرعلی متولد اسفندماه سال ۱۳۹۲ بود. او کمربند مشکی داشت و اتفاقاً از شاگردان ارشد کلاس در باشگاه ما بود. پدرش فوق‌العاده پیگیر موفقیت و رشد امیرعلی بود و همه‌جا کنار امیرعلی حضور داشت تا رشد فرزندش را ببیند.

ما صبح جمعه قرار بود تمرین مشترکی داشته باشیم تا برای انتخابی لیگ استان تهران آماده شویم که متأسفانه این رژیم کودک‌کش دوباره ذات خود را به دنیا نشان داد و دست به کودک‌کشی در سرزمین ما زد.

شهید امیرعلی امینی

وی در ادامه افزود: او علی رغم سن کمی که داشت یک کودک متدین و بااخلاق بود. شهید امیرعلی اخیراً همراه با خانواده‌اش سفری به مشهد مقدس داشتند که یک تسبیح برای من هدیه آورده بود که حالا این تسبیح تنها یادگاری این شهید عزیز برای من است. برای خانواده شهید امیرعلی از خداوند طلب صبر دارم و امیدوارم که ریشه این رژیم غاصب از روی زمین چیده شود.

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
منبع: فارس
کدخبر: ۶۰۱۵۱۱
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • ناشناس

    واقعا رژیم کودک کش کثیف