کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۲۸۲۳
تاریخ خبر:

همکاری محیط زیست و دانشگاه تهران در حوزه حیات وحش

همکاری محیط زیست و دانشگاه تهران در حوزه حیات وحش

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران بر ضرورت بهره‌گیری از رویکردهای نوین علمی و فناوری در حل چالش ‌های زیست‌ محیطی تأکید کرد.

حسن عباس‌نژاد، صبح امروز و همزمان با گرامیداشت هفته هوای پاک، در بازدید از خانه فناور محیط زیست دانشگاه تهران و دیدار با مسئولان دانشکده محیط زیست این دانشگاه، به اهمیت تغییر رویکردهای سنتی به روش‌های علمی و خلاقانه اشاره کرد و گفت: دیگر نمی‌توان با تفکرات قدیمی به مسائل زیست‌محیطی پاسخ داد. در زمینه‌هایی مانند پسماند و آلودگی هوا، به ایده‌ها و راه‌حل‌های نوآورانه نیاز داریم و فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان نقش اساسی در این عرصه خواهند داشت.
او افزود: حدود ۵۰ درصد از مشکلات زیست‌محیطی استان تهران ناشی از مسائل اجرایی و مدیریتی است. با اعتماد به اجرای دقیق طرح‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود، می‌توانیم به کاهش این مشکلات کمک کنیم. واحدهای آلاینده می‌توانند در حوزه مطالعات و پروژه‌های زیست‌محیطی نقش مهمی داشته باشند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران همچنین از شروع تعاملات سازنده با دانشگاه تهران و خانه فناور محیط زیست خبر داد و گفت: در راستای حل چالش‌های آلودگی خاک، هوا و پسماند، باید پروژه‌های مشخصی با همکاری خانه فناور محیط زیست تعریف شود و این فعالیت‌ها نباید صرفاً به تحقیقات محدود شود بلکه باید خروجی‌های ملموس داشته باشد.
او بر لزوم تمرکز بر پروژه‌های کاربردی تأکید کرده و افزود: برنامه‌ریزی برای اجرای چند پروژه عملیاتی در زمینه مدیریت پسماند و آلودگی خاک با کمک خانه فناور محیط زیست و دانش‌بنیان‌ها ضروری است. علاوه بر این، تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه تهران در حوزه حیات‌وحش آغاز شده و این همکاری‌ها در سایر حوزه‌های زیست‌محیطی نیز گسترش خواهد یافت.
عباس‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: ما آماده‌ایم با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و تعامل با واحدهای آلاینده و صنعتی بزرگ استان، راه‌حل‌های جدیدی برای مشکلات زیست‌محیطی ارائه دهیم. رویکرد ما بر نوآوری، فناوری و همکاری استوار است تا نتایج ملموس و عملیاتی به دست آید.
این نشست که با هدف ایجاد هماهنگی و تعیین وظایف و نهادهای مرتبط برگزار شد، شامل ارائه پیشنهادات فنی و راهبردی از سوی کارشناسان و مدیران هر دو نهاد دانشگاه و محیط زیست بود. مقرر شد پس از تعیین مدیر اجرایی و مسئول دبیرخانه فناور، جلسه بعدی با حضور نهادها و اساتید برگزار شود.

کدخبر: ۵۷۲۸۲۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر