جواد عزتی متولد ۲۰ دی ۱۳۶۰ در تهران، بازیگر سینما و تلویزیون است. فارغ التحصیل دیپلم رشته تئاتر از هنرستان سوره می باشد که از ۱۵ سالگی وارد تئاتر شد و با مجموعه «قصه های شبانه» در قامت صداپیشه و بازیگر بازی جلوی دوربین را تجربه کرد. او با سریال «قرارگاه مسکونی» شناخته شد و با سریال «قهوه تلخ» در نقش بابا اتی به اوج شهرت رسید.

علاقه به مسافرکشی

عاشق مسافرکشی هستم تا جایی که چند وقت پیش رفتم تاکسیرانی یک ماشینی ثبت نام کنم که اونا هم تعجب کردند ولی ندادند. من عشق می ورزم اصلا اینکه آدم های مختلف میشینن تو ماشین و باهاشون حرف می زنم.

رستوران دار سابق

ترنج یکی از رستوران هایی است که چندین سال است در زمینه غذاهای فرنگی فعالیت می کند که مدتی جواد عزتی مدیریت ییکی از شعبات آن را برعهده داشت.

اصولاً غذا خوردن برای من خیلی مهم است یعنی مهم است که چه می خورم، مثلا اگر میگو دوست نداشته باشم مطمئناً یک صبح تا شب آنقدر میگو می خورم تا دوست داشته باشم چون برایم لازم است.

من اصولا همیشه راضی ام چون فکر می کنم آدم باید با عشق زندگی کند ، اصلا همه رنگ زندگی بسته به این است که با عشق زندگی کنی… شغلم را دوست دارم و کارم را با عشق انجام می دهم و رنگ زندگی است برای همین همیشه راضی ام.