زندگی شخصی و ریشه‌های خانوادگی

علی مرادی از آن دسته بازیگرانی است که ترجیح می‌دهد حریم خصوصی خود را دور از جنجال‌های رسانه‌ای نگه دارد. او در خانواده‌ای بزرگ شده که همواره مشوق فعالیت‌های هنری او بوده‌اند. از دوران نوجوانی، علاقه به نمایش و تقلید شخصیت‌ها در او زنده بود؛ علاقه‌ای که در نهایت او را به سمت تحصیلات آکادمیک در رشته هنر سوق داد.

 

او معتقد است که بازیگری تنها یک شغل نیست، بلکه زیستن در کالبد انسان‌های مختلف است. دوستان و نزدیکان علی، او را فردی جدی در کار، اما بسیار خوش‌مشرب و متواضع در روابط اجتماعی توصیف می‌کنند. او اصالت خود را ریشه در فرهنگ غنی ایرانی می‌داند و شاید همین پیوند با اصالت‌ها باعث شد که در سریال «سوجان» که فضایی بومی و سنتی دارد، تا این حد موفق ظاهر شود.


شروع بازیگری؛ از صحنه‌های تئاتر تا مقابل دوربین

مسیر هنری علی مرادی برخلاف بسیاری از چهره‌های اینستاگرامی، از مسیر دشوار و اصولی تئاتر آغاز شده است. او سال‌ها در نمایش‌های مختلف روی صحنه رفت تا تکنیک‌های بیان، بدن و تحلیل شخصیت را بیاموزد. تئاتر برای او حکم یک دانشگاه همیشگی را دارد.

او پیش از حضور در سریال‌های سراسری، در چندین تله‌فیلم و آثار کوتاه حضور داشت که هر کدام تجربه‌ای ارزشمند برای صیقل دادن استعداد او بودند. اما نقطه عطف زندگی حرفه‌ای او بدون شک انتخاب شدن برای نقش «قربان» در سریال سوجان بود.

نقش قربان در سریال سوجان؛ سکوی پرتاب

سریال «سوجان» به کارگردانی حسین تبریزی، روایتی حماسی و خانوادگی از دل گیلان است. علی مرادی در این سریال نقش قربان را ایفا می‌کند. قربان شخصیتی است که در کشاکش حوادث خانوادگی و عشقی داستان، با چالش‌های جدی روبرو می‌شود. مرادی برای این نقش توانست به خوبی از پس لهجه و فرم راه رفتن و رفتارهای یک جوان روستایی در آن بازه زمانی برآید.

 

منتقدان معتقدند که بازی او در مقابل بازیگران باسابقه این سریال، نه تنها ضعیف نبود، بلکه توانست پایاپای آن‌ها پیش برود و نظر بینندگان را جلب کند.

دلیل ممنوع الکاری 5 ساله علی مرادی

علی مرادی که این روزها در نقش قربان همسر طلا در سریال سوجان می درخشد، با اجرای برنامه‌ی تلویزیونی امروز هنوز تموم نشده در سال 1392 بیش از پیش دیده و بسیار مطرح شد. او در برنامه امروز تموم نشده به خاطر به کار بردن یک کلمه بر روی آنتن زنده تلویزیون از کار محروم شد. قربان سریال سوجان در جدیدترین مصاحبه خود از روزهای ممنوع الکاریش گفته است.

ماجرای ممنوع الکاری قربان سریال سوجان از آنجا شروع شد که مبینا نصیری در یک برنامه زنده خطاب به او در خصوص یکی از پیامکهای مردم ابتدا سکوت و وقتی با اصرار این مجری مواجه شد به او گفت:نوشته اند جگر! که این دیالوگ حواشی فراوانی به دنبال داشت.

دلیل ممنوع الکاری 5 ساله علی مرادی علی مرادی پس از سالها درباره روزهای دوری از تلویزیون چنین گفت:

 

بعد از چند سال سیستم رو چک کردند و به من گفتند که هرچی نگاه می‌کنیم شما مشکلی ندارید بیا نگاه کن سوء تفاهم شده،۵ سال و نیم سوء تفاهم!!

قبل از اینکه به من گفتن شما ممنوع الکار هستید من ریش سفید نداشتم ولی بعد از ۵ سال تقریباً بیشتر ریش‌هام سفید شد.