نیما شعبان نژاد؛ از پرخوری در روزهای دپرس تا فاکتور ۴۲ میلیونی
نیما شعباننژاد در گفتوگویی از عادت پرخوری در روزهای ناراحتی و افسردگی گفت و خاطره خرید ۴۲ میلیون تومانی برای یک مهمانی را تعریف کرد.
به گزارش هفت صبح، نیما شعبان نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون، در برنامه ای با اجرای حمید فراهانی راد حضور پیدا کرد و درباره حال و هوای خود در زمان ناراحتی و افسردگی صحبت کرد. او در پاسخ به پرسشی درباره روزهای دپرس بودنش گفت که در چنین شرایطی به شکل قابل توجهی بیشتر غذا می خورد.
هزینه ۴۲ میلیون تومانی خرید نیما شعبان نژاد
شعبان نژاد در بخش دیگری از این گفت و گو، خاطره ای از خرید برای برگزاری یک مهمانی تعریف کرد. به گفته او، برای این مهمانی ۱۵ قلم جنس از سوپرمارکت خریده و مبلغ نهایی فاکتور به ۴۲ میلیون تومان رسیده است.
اظهارات این بازیگر درباره هزینه خرید اقلام مورد نیاز برای یک مهمانی، توجه ها را به مبلغ پرداختی او جلب کرده است.