کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۸۴۶۲
تاریخ خبر:
شوک بزرگ برای ملی‌پوش اتلتیکومادرید

حمله مسلحانه ترسناک به خانواده ستاره آرژانتین

خانواده ناهوئل مولینا، مدافع اتلتیکومادرید، در آرژانتین شاهد یک سرقت مسلحانه وحشتناک بودند.

کیوان پورباقری خبرنگار ورزشی

به گزارش هفت صبح، در اتفاقی وحشتناک که در شهر لانوس واقع در بوئنوس‌آیرس رخ داد، خانواده ناهوئل مولینا، مدافع تیم ملی آرژانتین و باشگاه اتلتیکو مادرید، هدف حمله‌ای مسلحانه قرار گرفتند. 

به گزارش رسانه‌های محلی، شامگاه ۷ جولای، ۸ فرد مسلح و نقاب‌دار وارد منزل پدرزن مولینا، کلاودیو اوکیوزی شدند و لحظاتی هولناک را رقم زدند.

کلاودیو اوکیوزی در گفت‌وگویی با رسانه‌ها درباره این حادثه گفت:«در حال تماشای تلویزیون در اتاق نشیمن بودیم که ناگهان صداهایی از پنجره سالن شنیدیم. وقتی نزدیک شدم، مردی با لباس مشکی از پنجره به داخل پرید، اسلحه را روی شقیقه‌ام گذاشت و بلافاصله سه نفر دیگر هم وارد شدند. من را به اتاق خواب بردند، تهدیدم کردند، کتکم زدند و مدام با اسلحه به سرم ضربه می‌زدند تا بگوییم پول کجاست.»

سارقان تلاش داشتند با خودرویی که پیش‌تر گزارش سرقت آن ثبت شده بود، از محل بگریزند اما در حین فرار از درِ سالن با نیروهای پلیس مواجه شدند و تیراندازی صورت گرفت. اوکیوزی گفت:«وقتی درِ سالن را باز کردند، مستقیم به پلیس شلیک کردند. بیشتر از ۱۰ یا ۱۵ گلوله رد و بدل شد. یکی فرار کرد، سه نفر دیگر دوباره به داخل بازگشتند. آن لحظه، ترسناک‌ترین بخش ماجرا بود. فکر می‌کردم می‌خواهند من را بکشند، چون احتمالاً فکر می‌کردند به پلیس خبر داده‌ام.»

او ادامه داد:«خواستند از پشت خانه فرار کنند، من هم همراهشان رفتم تا درِ حیاط را باز کنم لما قفل داشت و از شدت استرس نمی‌توانستم آن را باز کنم. مدام اسلحه را روی شقیقه‌ام می‌گذاشتند و ماشه را می‌کشیدند.»

در جریان تعقیب و گریز پس از حادثه، تنها سه نفر از مهاجمان بازداشت شدند و پنج نفر دیگر موفق به فرار شدند. پلیس چند قبضه سلاح با کالیبر بالا و ابزارهای سرقت را از آن‌ها کشف و ضبط کرده است. تحقیقات برای شناسایی و بازداشت سایر مهاجمان همچنان ادامه دارد.

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۰۸۴۶۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر