گذر زمان | فیلم آوازخوانی مشترک ایرج خواجه امیری و سالار عقیلی
ویدیویی جذاب از آوازخوانی بینظیر سالار عقیلی در کنار استاد ایرج خواجهامیری در پشت صحنه کنسرت مشترکشان در نیشابور مشاهده کنید.
به گزارش هفت صبح، کلیپی جالب از پشت صحنه کنسرت مشترک سالار عقیلی و استاد ایرج (حسین خواجه امیری) در نیشابور که توجه کاربران فضای مجازی را به خودش جلب کرد.این دو چندین بار با هم در شهرهای مختلف کنسرت مشترک برگزار کردند.
بیوگرافی کوتاهی از ایرج خواجه امیری و سالار عقیلی
حسین خواجه امیری مشهور به ایرج متولد ۱۱ دی ماه ۱۳۱۱ است. وی در شهر خالد آباد نطنز از استان اصفهان در خانوادهای هنرمند متولد شده است. دارای لیسانس علوم نظامی از دانشکده افسرس ارتش است. وی نوازنده دو ساز تمبک و ویولن و از خوانندگان مشهور و به نام موسیقی اصیل ایرانی است.
پدربزرگش به نام حاج ملا میرزا از خوانندگان مشهور زمان ناصرالدین شاه بود. پدر وی ردیف دان بود و صدای خوب و رسایی داشت و مدتها فرزندش حسین را تحت تعلیم خویش قرار داده بود. حسین خواجه امیری در آنزمان در مراسمهای تعزیه خوانی شرکت میکرد و در کنار کسانی که ردیف را میدانستند به یادگیری دستگاهای موسیقی و آواز مشغول شد. پسرش احسان خواجه امیری خواننده و آهنگساز و دخترش الیکا خواجه امیری نوازنده است.
حسین خواجهامیری، خواننده نامدار موسیقی ایرانی که با نام هنری ایرج شناخته میشد، سرانجام در سن ۹۴ سالگی درگذشت.

سالار عقیلی در 11 آذر ماه سال 1356 در تهران متولد شد. سالار عقیلی از 8 سالگی فراگیری موسیقی را با نوازندگی سازهای مختلف آغاز کرد.
برادر و مادرش علاقه مند به موسیقی و مشوق او بودند و پدرش که وکیل دادگستری بود بیش تر متمایل به پیشرفت تحصیلی او بود. او به هنرستان موسیقی رفت و از همان جا تصمیم به یادگیری آواز گرفت. او در طی بیش از 5 سال نزد صدیق تعریف به فراگیری آواز پرداخت.
هم اکنون عقیلی افزون بر اجرا و ضبط آثار موسیقی به تدریس موسیقی در آموزشگاه خود و در هنرستان موسیقی مشغول است. او همچنین گروه راز و نیاز را تشکیل داد. اعضای این گروه عبارتند از سالار عقیلی، حریر شریعت زاده، حامد فکوری، مهدی باقری، آرش فرهنگ فر و شهرام غلامی. او به همراه این گروه کنسرت های بسیاری در داخل و خارج از کشور اجرا کرده است.
