کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۶۶۸۸
تاریخ خبر:

امیرحسین قیاسی از محمدرضا گلزار تعریف کرد

امیرحسین قیاسی در صحبت هایی شوخی آمیز درباره محمدرضا گلزار، از او به عنوان فردی مهربان و کمک رسان یاد کرد.

به گزارش هفت صبح، امیرحسین قیاسی در بخشی از صحبت هایش درباره محمدرضا گلزار، با لحنی شوخی آمیز از او گفت و با اشاره به قدرت بدنی گلزار، تاکید کرد که از او می ترسد. این بخش از صحبت های قیاسی بیشتر در فضای شوخی و طنز مطرح شد.

 

تعریف امیرحسین قیاسی از گلزار

قیاسی اما در ادامه فارغ از شوخی هایش، به وجه دیگری از شخصیت محمدرضا گلزار اشاره کرد و او را فردی مهربان، خیر و اهل کمک به دیگران دانست.

او گفت بخش هایی از شخصیت گلزار که به گفته خودش کمتر دیده شده، در میان شوخی ها و حواشی پیرامون این بازیگر کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

 

قیاسی: تعریفم از گلزار ربطی به شوخی هایمان ندارد

امیرحسین قیاسی همچنین تاکید کرد که صحبت های مثبتش درباره گلزار ارتباطی با شوخی هایی که میان آنها مطرح می شود ندارد و این نگاه را بر اساس شناخت و تجربه خودش بیان می کند.

او محمدرضا گلزار را انسانی شریف و کمک رسان توصیف کرد و گفت این وجه از شخصیت او، بخشی است که کمتر در معرض توجه قرار گرفته است.

کدخبر: ۶۰۱۶۶۶۸۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر