کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۰۸۲۳
تاریخ خبر:
تولد یک ستاره

به بهانه زادروز گوهر خیراندیش؛ از همسایه ها تا معمای شاه

گوهر خیراندیش 1 شهریور 1333 در شیراز متولد شد.

وی دارای مدرک کارشناسی بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا است و یکی از استادان ثابت کانون سینماگران جوان می باشد که سابقه برگزاری کارگاه آموزشی در چند دانشگاه معتبر آمریکا را دارد.

بانو خیراندیش با فیلم روزهای انتظار فعالیتش را در سینما آغاز کرد و با فیلم بانو درخشید.

گوهر خیراندیش از آن دسته هنرمندان است که زندگی مشترکش را خیلی زود آغاز کرد و در دوران دبیرستان بود که با جمشید اسماعیل خانی آشنا شد و این آشنایی منجر به ازدواج آنها گردید.

بانو گوهرخیراندیش در آثار تلویزیونی چون همسایه‌ها ( محمد حسین لطیفی ـ ۱۳۷۹)، میوه ممنوعه ( ١٣٨۶ )،اشک‌ها و لبخندها ( ۱۳۸۸)، دختران حوا  (۱۳۹۱ )، کلاه پهلوی  (۱۳۹۱–۱۳۹۲)،مادر (بیژن بیرنگ   ۱۳۹۲)، ما فرشته نیستیم( ۱۳۹۲–۱۳۹۳ )،معمای شاه( ۱۳۹۴–۱۳۹۵ )، دیواربه‌دیوار(۱۳۹۵) و مرضیه (۱۳۹۸) ایفای نقش کرده است.

 

کدخبر: ۶۲۰۸۲۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر