کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۴۲۸۴
تاریخ خبر:

گلچینی از خوانندگی رحمت از آهنگ‌های خارجی در پایتخت (ویدئو)

گلچینی از لحظات طنزآمیز هومن حاج‌عبدالهی با اجرای آهنگ‌های خارجی در سریال «پایتخت »، مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است.

پایتخت یک مجموعهٔ تلویزیونی کمدی خانوادگی ایرانی به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی الهام غفوری است که در شش فصل از شبکه یک صدا و سیما پخش شده‌ است. مقدم با اشاره به علت نامگذاری این مجموعه به نام «پایتخت» و نحوهٔ دنباله‌دار کردن داستان گفت: «به‌دلیل این‌که خانوادهٔ ما از یک شهر دیگری وارد تهران، پایتخت ایران می‌شوند و دچار یک‌سری معضلات می‌شوند پایتخت نام گرفت و این اسم هم روی آن ماند، حتی در سری چهارم که ممکنه قصه‌اش به تهران هم کشیده نشود، ولی به هرحال مردم این مجموعه را به نام پایتخت می‌شناسند.»


طبق اعلام سازندگان پایتخت 7، این سریال در قالب 26 قسمت از شبکه یک سیما پخش می‌شود، که آن را به طولانی‌ترین فصل این مجموعه پرطرفدار تبدیل می‌کند.در مورد لوکیشن های فصل هفتم هم آنطور که بازیگران این سریال گفته اند، فیلمبرداری عمدتاً در شهر زیرآب، واقع در شهرستان سوادکوه استان مازندران انجام شده است. این منطقه سرسبز که در نزدیکی پل سفید و شیرگاه قرار دارد، پیش‌تر نیز در فصل‌های قبلی سریال به‌عنوان لوکیشن اصلی مورد استفاده قرار گرفته بود. همچنین، بخشی از فیلم‌برداری این فصل در شاندیز مشهد انجام شده است. فیلم‌برداری این فصل نیز از مردادماه 1403 آغاز شده و اخیرا در مشهد به پایان رسیده است.


مجموعه‌ای از سکانس‌های جذاب و دیدنی که در آن هومن حاج‌عبدالهی به اجرای آهنگ‌های خارجی می‌پردازد را در ویدئوی ابتدای مطلب مشاهده فرمودید.

 

منبع: رکنا
کدخبر: ۵۸۴۲۸۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر