کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۵۷۵۹
تاریخ خبر:
جان قزوینیان، مورخ، استاد سابق دانشگاه پنسیلوانیا

اگر رژیم شاه هم در قدرت بود، همان کاری را میکرد که امروز جمهوری اسلامی انجام می‌دهد

بریده‌ای از گفتگوی روزنامه هفت‌صبح با جان قزوینیان، مورخ، استاد سابق دانشگاه پنسیلوانیا و نویسنده کتاب «ایران و آمریکا؛ تاریخ یک رابطه»

بریده‌ای از گفتگوی روزنامه هفت‌صبح با جان قزوینیان، مورخ، استاد سابق دانشگاه پنسیلوانیا و نویسنده کتاب «ایران و آمریکا؛ تاریخ یک رابطه»

«معتقدم سیاستی که ایران در پیش گرفته، سیاستی از نوع سنتی فلسفه‌های سیاسی، پیروی می‌کند. فکر می‌کنم اگر رژیم شاه هم در این وضعیت بود، دقیقاً با همین روش با ایالات متحده آمریکا برخورد می‌کرد. این یک نکته کلیدی است. البته رژیم شاه رابطه بسیار متفاوتی با ایالات متحده داشت اما اگر بتوانیم دنیایی را تصور کنیم که به نوعی شاه و ایالات متحده مقابل هم قرار می‌گرفتند، فکر می‌کنم او نیز دقیقاً به همین شکل عمل می‌کرد.»

 

 

کدخبر: ۶۰۵۷۵۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر