به گزارش هفت صبح، اجرای جنیفر لوپز هم زمان با مراسم اختتامیه رقابت‌های فرمول یک ۲۰۲۵ عربستان برگزار شد. جنیفر در حالی که می‌رقصید و می‌خواند در لحظه‌ای احساسی گفت: «عشق یعنی امنیت.» جمله‌ای که بلافاصله به تیتر رسانه‌های اجتماعی عربستان و فراتر از آن تبدیل شد.

جنیفر

حضور جنیفر در عربستان تازگی ندارد. او سال گذشته هم در موسم ریاض در کنار شکیرا، نانسی عجرم و عمرو دیاب در پایتخت عربستان اجرا داشت. با این حال اجرای او در جده در چنین فاصله نزدیکی با خانه خدا حساسیت‌ها را دوچندان کرد.

به‌جای صدای موتورهای مسابقه، تماشاگران این کنسرت با پوشش‌هایی غرب‌گرایانه با جنیفر هم‌خوانی می‌کردند. صالح الطلال، از برگزارکنندگان این رویداد، در توجیه فضای جدید گفت که «حال عربستان عوض شده است.»

 

همه این‌ها در امتداد چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان است؛ پروژه‌ای که می‌خواهد از مکه تا نئوم کشوری جدید بسازد. حتی دونالد ترامپ اعلام کرده که در جده برج لوکس خواهد ساخت.

یکی از میهمانان فرمول یک رحمن البطحان می‌گوید که «آزادی و تفریح حق مردم است، مخصوصاً برای جذب گردشگر.» در مقابل، یکی از شهروندان جده مصطفی المشاری می‌گوید که «در بدترین کابوس‌هایمان تصور چنین برنامه‌ای را نداشتیم. امروز اینجا و فردا هم شاید در مکه. خط قرمزها کجاست؟»

کنسرت

 

برای پیگیری اخبارجهاناینجا کلیک کنید.