کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۳۹۳۳۳۷
تاریخ خبر:

‌منتظر افت قیمت‌ بیشتر ارزهای دیجیتال باشیم؟

‌منتظر افت قیمت‌ بیشتر ارزهای دیجیتال باشیم؟

روزنامه هفت صبح، عباس عینعلی | در هفته‌های گذشته قیمت بیت‌کوین حدود ۳۷درصد کاهش یافت و بسیاری از معامله‌گران و دارندگان ارزهای دیجیتال را متضرر کرد.همچنین با پیروی بازار از قیمت بیت‌کوین، قیمت دیگر ارزها هم به شدت کاهش یافت و ترس و اضطراب زیادی را بر بازار اعمال کرد.

بیت‌کوین سپس در طی روزهای گذشته چند حرکت صعودی را امتحان کرد اما نتوانست قیمت خودش را بالاتر از۴۰هزار دلار تثبیت کند. هم اکنون هم در محدوده ۳۵ تا ۴۰ هزار دلار در حال نوسان است. تنها نقطه روشن در بازار این است که پول کمی از بازار خارج شده و معامله‌گران منتظر هستند تا بازار از بلاتکلیفی فعلی خارج شود.

بسیاری از تحلیلگران معتقدند هنوز برای تثبیت بازار زود است و احتمالا ریزش‌های دیگری هم در راه باشد.اسکات ماینرد، مدیر ارشد فناوری اطلاعات شرکت گوگنهایم، آخر هفته پرنوسانی را برای بازار پیش‌بینی کرده است. او در توئیتر خطاب به سرمایه‌گذاران حوزه ارزهای دیجیتال نوشت: «آگاه باشید و برای آخر هفته‌ای متلاطم آماده باشید.»

ماینرد همچنین به افت شدید بهای ارزهای دیجیتال اشاره کرد و گفت مدتی زمان لازم است تا اوضاع بازار بهتر شود. به باور وی، بیت‌کوین و اتریوم جزو معدود ارزهایی هستند که از این سقوط نجات پیدا خواهند کرد.کالین وو، روزنامه‌نگار چینی حوزه ارزهای دیجیتال، دو دلیل را برای سقوط ارزش بیت‌کوین مطرح کرد. او معتقد است تلاش‌های اداره مالیات استرالیا برای جلوگیری از فرار مالیاتی هزاران سرمایه‌گذار حوزه ارزهای دیجیتال یکی از دلایل این افت قیمت است.

به گفته این روزنامه‌نگار، دلیل دوم اعمال محدودیت بر واحدهای استخراج بیت‌کوین در چین است که احتمالا از جمعه این هفته اجرایی می‌شود.چندی پیش هاروهیکو کورودا، رئیس بانک مرکزی ژاپن با اشاره به نوسانات گسترده قیمت بیت‌کوین، این ارز دیجیتال را «به‌شدت سوداگرانه» توصیف کرد.پس از این اظهارنظر، قیمت بیت‌کوین با کاهشی نسبتاً‌ شدید به زیر ۳۷,۰۰۰ دلار سقوط کرد.

برت هیس، مدیرعامل شرکت متالا رویالتی اند استریمینگ در اظهارنظر اخیر خود اعلام کرد که عامل اصلی رکود اقتصادی بعدی دنیا بیت‌کوین خواهد بود.او در بخش دیگری از صحبت‌های خود، ارزش ذاتی بیت‌کوین را زیر سؤال برد. به‌گفته وی، در رکودهای قبلی شاهد پذیرش گسترده یک محصول سرمایه‌گذاری جدید بودیم و این بار این بیت‌کوین است که با جلب پذیرش گسترده عموم مردم، آتش رکود اقتصادی تازه‌ای را روشن می‌کند.

این اولین بار نیست که در پی سقوط قیمت بیت‌کوین تمام تحلیل‌ها به سمت کاهش قیمت تمایل پیدا می‌کند. تجربه ۲۰۱۷ نشان داده دومینوی اخبار بد نهایتا در جایی متوقف خواهد شد و وضعیت روانی حاکم بر بازار رفته‌رفته بهبود خواهد یافت. باید این را در نظر داشت که قطعا مشخص نیست که روند بازیابی بازار چقدر طول بکشد.

شاید باید منتظر یک زمستان طولانی برای بازار ارزهای دیجیتال باشیم. چیزی که مشخص است این است که هنوز بازار ثبات لازم برای بازگشت معامله‌گران را پیدا نکرده است. باید منتظر بود و دید که در طی هفته‌های آینده آیا بیت‌کوین می‌تواند سقف روانی ۴۰ هزار را بشکند یا نه؟

سایر اخبارکاربران ویژه - اقتصادیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۳۹۳۳۳۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر