کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۳۵۳۲۹۶
تاریخ خبر:

همه چیز‌ درباره قیمت و هزینه نصب ایزوگام

روزنامه هفت صبح، گروه بازار | ایزوگام اسم دقیقی نیست، نام درست آن عایق پوششی ضد رطوبت است اما چون اصطلاحی رایج است، فعلا با آن کنار می‌آییم. مسئله مهمتر این است که اگر از پشت‌بام خانه مطمئن نیستید و نگرانید با اولین باران، لکه‌های نم و رطوبت روی سقف ظاهر شوند، بهتر است تا هوا سردتر نشده به فکر خرید یا تعویض پوشش ایزوگام سقف خانه‌تان باشید.

در این گزارش سعی کردیم همه نکاتی که باید درباره ایزوگام بدانید را جمع‌آوری کنیم. برای خرید ایزوگام استاندارد و باکیفیت امسال باید رقمی حدود ۲۰ تا ۳۰هزار تومان به ازای هر متر مربع کنار بگذارید که با هزینه نصب آن می‌شود رقمی بین ۲۵ تا ۴۰هزار تومان. اگر بیشتر حساب کردند حتما علت آن را بپرسید چراکه قیمتشان کمی غیرمنصفانه است. اگر کار را برایتان ارزان‌تر حساب کردند، حتما به کیفیت ایزوگام یا کیفیت نصب آن شک کنید. چراکه هیچ ارزانی و هیچ گرانی بی‌علت نیست.

*** آخرین قیمت ایزوگام و هزینه‌های نصب
هر متر مربع ایزوگام با توجه به انواع مختلفی که دارد، عموما در بازه ۲۰ تا ۳۰هزار تومان است. ضخامت ایزوگام، روکش، جنس و برند ایزوگام در قیمت‌ها تاثیر می‌گذارد. شرکت‌ها برای نصب ایزوگام حدود ۱۰هزار تومان به ازای هر مترمربع پول می‌گیرند. هرچه وسعت محیط مورد نظرتان بزرگ‌تر باشد، هزینه نصب برایتان ارزان‌تر خواهد بود.

مثلا برای محیط‌های بزرگتر از ۴۰۰متر، هزینه نصب ایزوگام به شش هزار تومان کاهش پیدا می‌کند. شرکت‌ها عموما خودشان ایزوگام مورد نظرتان را برایتان تهیه می‌کنند. برای همین بهتر است سراغ شرکتی بروید که علاوه بر فروش ایزوگام، کار نصب آن را هم برعهده بگیرد. نصاب‌ها برای ایزوگام‌های ضخیم‌تر هزینه نصب بالاتری در نظر می‌گیرند. همچنین بعضا تعیین قیمت را مشروط به بازدید می‌کنند. برای ایزوگام دیوار هر چه ارتفاع بیشتر باشد، هزینه نصب بالاتر می‌رود.

همچنین بعضی نصاب‌ها کارشان را تضمین می‌کنند. آنها بعد از تمام شدن کار نصب، سطح را آب‌بندی می‌کنند تا خیال مشتری راحت شود. حتی بعضی سراغ شرکت‌های بیمه رفته‌اند و برای کارشان بیمه مسئولیت خریداری کرده‌اند. در صورتی که این افراد برایتان ایزوگام نصب کنند، اگر کار خوب از آب درنیاید، شرکت بیمه مسئولیت آن را بر عهده خواهد گرفت. طبیعتا کار با این نصاب‌ها هزینه بیشتری دارد.

با همه این تفاسیر هر متر مربع ایزوگام ممکن است رقمی بین ۲۵ تا ۴۰هزار تومان برایتان هزینه داشته باشد. باتجربه‌ها می‌گویند در خرید و نصب ایزوگام نباید خساست به خرج داد. یک ایزوگام خوب ممکن است تا ۱۵سال شما را از خرید دوباره بی‌نیاز کند. حتی بعضی از آنها با ضمانت ۱۰ساله به مشتری عرضه می‌شوند. در طرف مقابل ممکن است یک ایزوگام بی‌کیفیت، سر سال شما را به خرج دوباره بیاندازد.

*** کدام ایزوگام‌ها گران‌تر هستند؟
ایزوگام از نظر جنس، ضخامت و روکش به چند دسته تقسیم می‌شود که تاثیر مستقیم روی قیمت آن دارد. ایزوگام‌ها از نظر جنس ساختار، به دو دسته ایزوگام پلیمری یا دمیده تقسیم می‌شوند. ایزوگام‌های پلیمری یا BPP به خاطر استحکام بیشتری که دارند، گران‌تر هستند. این ایزوگام‌ها از ۶۰ یا ۷۰درصد قیر خالص تشکیل شده‌اند و ۳۰ تا ۴۰درصد باقی‌مانده، به مواردی مثل پلی‌استر، لایه آلومینیوم و … اختصاص دارد.

در طرف مقابل ایزوگام‌های دمنده یا BOF قرار دارند که ماده اصلی تشکیل آنها قیر جامد است. ایزوگام‌های پلیمری استحکام بیشتری دارند و انواع درجه یک آن دست کم تا ۱۵سال دوام خواهند داشت. انعطاف‌پذیری آنها بیشتر است و کمی سبک‌تر از ایزوگام‌های دمنده هستند. برای همین قیمت نسبتا بالاتری دارند. در طرف مقابل ایزوگام دمنده عمر و استحکام کمتری دارد، اما ارزان‌تر است.

ایزوگام‌‎ها بعضا پوشش آلومینیومی یا سنگریزه دارند. ایزوگام‌های بدون روکش برای محیط‌هایی که در معرض نور قرار ندارند استفاده می‌شود. جاهایی مثل دستشویی و حمام یا حتی پی ریزی ساختمان از این نوع ایزوگام استفاده می‌شود. ایزوگام با پوشش آلومینیومی برای دیوار و پشت بام ساختمان کاربرد دارد. این نوع ایزوگام با بازتاب نور خورشید، مانع آسیب رسیدن به لایه اصلی می‌شود و از طرف دیگر در فصل گرما از خانه در برابر گرمای محیط محافظت می‌کنند.

برای همین خانه‌هایی که ایزوگام با روکش دارند، خنک‌تر به نظر می‌رسند. بعضی از ایزوگام‌ها لایه پوششی مثل سنگریزه دارند که بیشتر برای زیبایی به کار می‌رود. از این نوع ایزوگام برای حیاط خانه، کف استخر یا مکان‌هایی که بیشتر در معرض دید قرار دارند استفاده می‌شود. طبیعتا ایزوگام‌های تزئینی بیشترین قیمت را دارند، ایزوگام‌هایی با روکش آلومینیوم در رده دوم قرار دارند و ایزوگام‌های بدون پوشش ارزان‌ترین هستند. باید توجه داشته باشید که ایزوگام‌های تزئینی در بازار به سختی پیدا می‌شوند، چراکه اغلب از ایزوگام با روکش آلومینیومی استفاده می‌کنند.

ضخامت ایزوگام دیگر عامل تعیین کننده قیمت آن است. ایزوگام‌های موجود در بازار عموما بین دو تا پنج میلی‌متر ضخامت دارند. همچنین بعضی ایزوگام‌ها تک‌لایه یا چندلایه هستند. توجه داشته باشید که ایزوگام‌های نازک با انعطاف‌پذیری بیشتر، گزینه مناسب‌تری برای ایزوگام کردن سطوح ناهموار و کناره‌های دیوار است و نصب آنها راحت‌تر به نظر می‌رسد. در طرف مقابل ایزوگام‌های ضخیم با انعطاف کمتری که دارند، سخت‌تر نصب می‌شوند، اما در عوض استحکام بیشتری دارند. قیمت ایزوگام‌های ضخیم و چندلایه در بازار بیشتر است.

کدخبر: ۳۵۳۲۹۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر
 
  • Mansourov

    بنده خدا خونش رفته بالای یه میلیارد اما پول ایزوگامش رو نداره، تازه بهش میگن میل یاردر!