کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۶۱۴۷۷
تاریخ خبر:

مرد کلاهبردار با همسر صیغه‌ای خود ۲۵زن را اغفال ‌کرد

روزنامه هفت صبح | مرد میانسال که با شگرد جعل عنوان «سرهنگ نیروی انتظامی» و «کارشناس دادگستری»، زنان زیادی را با همدستی همسر صیغه‌ای خود اغفال کرده و دست به کلاهبرداری‌های زیادی زده بود، دستگیر شده و حالا در دادسرا به جرمش رسیدگی می‌شود. بی‌اغراق این پرونده هم در کنار پیچیده‌ترین پرونده‌های کلاهبرداری و اغفال زنان قرار می‌گیرد. در روز شلوغ دادسرا، بیشتر از ۲۵ شاکی زن برای تحقیقات ابتدایی به شعبه هشتم دادسرای امور جنایی مراجعه و توضیحات خود را به بازپرس پرونده ارائه کردند.

اما یکشنبه در دادسرا چه گذشت؟ پرونده کلاهبرداری متعدد از زنان فقیر و پولدار که طعمه مرد حیله‌گر شدند، در شعبه هشتم دادسرای امور جرائم جنایی رسیدگی شد. اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱، رسیدگی به پرونده کلاهبرداری، آدم‌ربایی و جعل عنوان با دستگیری یک متهم توسط کارآگاهان اداره آگاهی در دستور کار محمد امین تقویان؛ بازپرس شعبه هشتم دادسرای جرائم جنایی قرار گرفت.

در بررسی‌های اولیه مشخص شد، متهم با استفاده از جعل عنوان، مأمور حفاظت اطلاعات، مامور ویژه نظامی، قاضی بازنشسته دادگستری و یکی از بستگان آیات عظام تقلید که در قید حیات نیستند، اقدام به کلاهبرداری کرده است.

نقش همسر موقت متهم در کلاهبرداری
تحقیقات بیشتر بازپرس پرونده مشخص کرد، متهم در کلاهبرداری‌ها از همسر صیغه‌ای خود برای اعتماد‌سازی استفاده کرده و با شیوه و شگرد خرید خانه برای مالباختگان اقدام به کلاهبرداری‌های متعددی کرده است. تحقیقات مشخص شد، کارت عابربانک زن میانسال به عنوان همسر صیغه‌ای متهم جهت انتقال پول استفاده شده و او زمان دستگیری همسرش، کارآگاهان پلیس آگاهی را در طول عملیات دستگیری، معطل کرده است.

تحقیقات بیشتر نشان داد‌ مالباختگان، زن میانسال را از صدای مردانه‌اش شناسایی کردند و این در حالی بود که او با ایفای نقش مادر و خواهر متهم اصلی پرونده در کلاهبرداری‌ها نقش پررنگی داشته است. این بررسی‌ها ادامه داشت تا اینکه صبح یکشنبه ۲۲ خردادماه، بیشتر از ۲۵ شاکی زن برای تحقیقات ابتدایی به شعبه هشتم دادسرای امور جنایی مراجعه و توضیحات خود را به بازپرس پرونده ارائه کردند.

کلاهبرداری تحت عنوان مأمور حفاظت اطلاعات
اولین مراجعه‌کننده به شعبه هشتم دادسرای جنایی در روند تحقیقات گفت: «چندی قبل برای خاکسپاری یکی از بستگانم به بهشت زهرا رفته بودم که در آنجا با متهم آشنا شدم. وی خودش را صاحب یک شرکت بزرگ و مأمور حفاظت اطلاعات یکی از ارگان‌های دولتی معرفی کرد. پس از گذشت چند روز از آشنایی متهم با ارائه پیشنهاد ازدواج برای خرید خانه با چرب‌زبانی مبالغ زیادی از من دریافت کرد و بلافاصله متواری شد.»

کلاهبرداری تحت عنوان قاضی بازنشسته
زن جوانی که قربانی کلاهبرداری شده بود به بازپرس پرونده گفت: «چندی قبل فرزندم به دلیل مسائل مالی راهی زندان شد که در این خصوص یک زن، من را با متهم به عنوان اینکه او می‌تواند فرزندم را آزاد کند، آشنا کرد.متهم خودش را به عنوان قاضی بازنشسته دادگستری معرفی و ادعا کرد که با دریافت ۸۰ میلیون تومان پول می‌تواند فرزندم را از زندان آزاد کند اما پس از دریافت پول متواری شد.»

کلاهبرداری تحت عنوان بستگان آیات عظام تقلید
زن جوان دیگری که طعمه کلاهبرداری شده بود در جریان تحقیقات گفت: «با متهم در محل کار خود در قم آشنا شدم. او ادعا کرد که یکی از بستگان آیات عظامی است که در قید حیات نیستند؛ متهم برای کار کردن در شرکت خود در تهران ۸۰ میلیون تومان پول نقد از من دریافت کرد و ناپدید شد.»

کلاهبرداری تحت عنوان رئیس مرکز بهزیستی
مالباخته دیگر در جریان تحقیقات گفت: «با شغل دستفروشی در جنوب تهران خرج خود و فرزند معلول ۲۷ ساله‌ام را تامین می‌کنم، به دلیل اینکه متهم فرزند معلول من را مشاهده کرده بود خودش را رئیس یکی از مراکز بهزیستی معرفی کرد. متهم ادعا کرد دلش برای فرزندم سوخته و یک خانه در شمال تهران در اختیار من خواهد گذاشت که حتی از خانه‌های مورد نظر هم بازدید کردیم.

اما چند روز بعد او ۷ میلیون تومان از من دریافت کرد و متواری‌ شد، این در حالی بود که من تمام پس‌اندازم را در اختیار متهم گذاشته بودم.» حتی این متهم در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ در جریان تعقیب و گریز، مامور اداره پلیس آگاهی را با خودرو شخصی زیر گرفته و متواری شده است. بنابر این گزارش، روند قضایی پرونده برای کشف جرایم احتمالی در شعبه هشتم دادسرای امورجنایی در جریان است و متهمان در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار دارند.

کدخبر: ۴۶۱۴۷۷
تاریخ خبر:
ارسال نظر