کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۲۹۶۵۸۶
تاریخ خبر:

جزییات جدید از مصادره زمین‌های خاندان پهلوی

جزییات جدید از مصادره زمین‌های خاندان پهلوی

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ماجرای زمین‌های مصادره شده خاندان پهلوی از سوی بنیاد مستضعفان در مازندران گفت: در زمان پهلوی‌ها زمین‌ها و خانه‌های مردم با ظلم و ستم به نفع رژیم پهلوی مصادره شده بود که اسناد آن به نام مردم صادر می‌شود.

به‌گفته پرویز فتاح در زمان رضاشاه و فرزند ناخلف وی محمدرضا شاه پهلوی زمین‌ها و خانه‌های مردم با ظلم و ستم به نفع رژیم پهلوی مصادره شده بود. تا سال ۵۷ که انقلاب اسلامی به وقوع پیوست این زمین‌ها دست خاندان پهلوی بود چون زمین‌ها یک سند داشته و مساحت آن‌ها خیلی بزرگ بوده به همین دلیل تفکیک این زمین‌ها بسیار مشکل بوده است و لذا در طول این چهل سال بنیاد مستضعفان این اموال را تحت اختیار خود گرفته و جالب اینکه تاکنون اجاره‌ای برای این زمین‌ها که افراد متصرف در آن زمان در آن سکونت داشته‌اند پرداخت‌نشده

وی خاطرنشان کرد: چون افرادی که در این زمین‌های قانونی خود سکونت داشته و یا مشغول زراعت هستند سند رسمی نداشتند ما با سازمان ثبت‌اسناد و املاک هماهنگ شده و به اکثر این افراد سند شش دانگ ارائه کرده‌ایم یعنی اکنون این افراد برای زمین و خانه خود سند رسمی داشته و می‌توانند از ارزش سند در امورات مختلف بهره‌مند شوند.

فتاح در پایان ابراز داشت: تاکنون ۸۵ هزار فقره سند تحویل دادیم و ان شاالله تا چند سال این مسئله سرعت گرفته و بنیاد مستضعفان اموال مردم را که توسط رژیم پهلوی غصب شده بود به خودشان بر خواهد گرداند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

آخرین تحولاتاجتماعیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۲۹۶۵۸۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر